| Adryanna_1259 a întrebat:

La sfarsitul veri am cunoscut un baiat, l-am placut ( chiar l-am iubit :X ) si cu ajutorul prietenilor am ajuns cu el. Dupa o luna jumate am aflat ca vrea sa se desparta de mine dar fiindca nu a dat nici un semn de viata 2 saptamani si tot amana inevitabilul, am facut-o eu. Acum mi-am dat seama ca inca il iubesc si vreau sa incerc din nou dar sunt cam sigura ca nu mai simte prea multe pentru mine... voi ce ziceti sa fac?

Răspuns Câştigător
| b342 a răspuns:

Pai.incearca sa fiti din nou impreuna. Iar daca el nu accepta nu este o tragedie(:. Pentru ca baieti gasesti cati vrei. Dar prieteni adevarati nu.De unde sti tu ca unul dintre prietenii tai nu te place?[baiat logiclaughing]Eu am o vorba si multi zic ca am dreptatehee hee"Nu'i criza de baieti/fete[depinde de gen.la tine este "nu'i criza de baieti]. Bafta!:*

5 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Sa nu il intrebi. Daca vroia sa se desparta de tine, de ce nu l-ai lasat pe el? POate avea un motiv plauzibil.Asa te-ai desparti de el, sub ce motiv? Ca sa nu se desparta el de tine.Doh. oh go on Mi se pare o prosite. Daca mai vrea ceva de la tine, te va cauta.Si chestia cu iubitul, cu timpul o sa treaca. Timpul vindeca orice rana.

| claus a răspuns:

Ai facut bine, adriana. daca esti sigura ca nu mai simte mare lucru pentru tine asa e. inima ta stie mai multe, asculta-ti inima.
nu te mai intoarce la el, doar fiindca esti singura acum si ar fi mai comod sa fii cu el. asteapta, ai rabdare, o sa gasesti un baiat care o sa te iubeasca mai mult.

| ღϨpɘcίαɭḞɘɘɭίηḡsღ a răspuns:

Asteapta momentu` potrivit sa-i spui adevarul...
Mai multe vorbim noi live laughing
PuP :*:*laughing

| Mrrrrrrrrrrr a răspuns:

Pai cauta`l si vorbitibatting eyelashes
intreaba`l daca mai are prietena. dar nu`i spune din prima "te iubesc" ia`l pe ocolite. poate el interpreteaza altfel.
bafta :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Move on. daca tipul te-a ignorat 2 saptamani... e clar. dureros sau nu e adevarul happy mergi mai departe si nu uita ca nu e singurul baiat de pe pamant, chiar daca momentan asa pare.