Pai.incearca sa fiti din nou impreuna. Iar daca el nu accepta nu este o tragedie(:. Pentru ca baieti gasesti cati vrei. Dar prieteni adevarati nu.De unde sti tu ca unul dintre prietenii tai nu te place?[baiat logic]Eu am o vorba si multi zic ca am dreptate"Nu'i criza de baieti/fete[depinde de gen.la tine este "nu'i criza de baieti]. Bafta!:*
Sa nu il intrebi. Daca vroia sa se desparta de tine, de ce nu l-ai lasat pe el? POate avea un motiv plauzibil.Asa te-ai desparti de el, sub ce motiv? Ca sa nu se desparta el de tine.Doh. Mi se pare o prosite. Daca mai vrea ceva de la tine, te va cauta.Si chestia cu iubitul, cu timpul o sa treaca. Timpul vindeca orice rana.
Ai facut bine, adriana. daca esti sigura ca nu mai simte mare lucru pentru tine asa e. inima ta stie mai multe, asculta-ti inima.
nu te mai intoarce la el, doar fiindca esti singura acum si ar fi mai comod sa fii cu el. asteapta, ai rabdare, o sa gasesti un baiat care o sa te iubeasca mai mult.
Asteapta momentu` potrivit sa-i spui adevarul...
Mai multe vorbim noi live
PuP :*:*
Pai cauta`l si vorbiti
intreaba`l daca mai are prietena. dar nu`i spune din prima "te iubesc" ia`l pe ocolite. poate el interpreteaza altfel.
bafta :*