| anonim11xx a întrebat:

La strand daca merg cu haine obisnuite inclusiv boxeri, acolo in vestiar cand ma schimb imi iau shortul peste boxeri? sau ma deszbrac gol pusca si il iau fara nimic pe mine? si la plecare, aceeasi problema, ma dezbrac gol pusca si il chilotii iar pe mine?

12 răspunsuri:
| Bogdan1o a răspuns:

Poți să iei iei slipul de acasă. Și boxerii ii iei cu tine iar când ieși de la ștrand, in vestiar o să fii gol și îți iei boxerii după ce dai jos slipul

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Hehehe fratelo ia o domnisoara cu tine sa te ajute

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ia izmenele pe tine si sari direct in apălaughing

| Violleta2022 a răspuns:

La strand, mare, piscina si oriunde mergi sa faci baie sau sa invoti, porti doar slipul, nu chiloti, nu boxeri, nimic altceva pe tine, de aceea sunt cabine de proba unde te poti schimba.
Iar la plecare, faci procedura inversa, scoti slipul ud, te stergi cu prosopul si iti pui chilotul si pantalonul cu care ai venit.

| justanotheruser99 a răspuns:

In vestiar exista cabine de schimb laughing nu ai nevoie de boxeri pe sub short. La plecare la fel, nu cred ca vrei sa îți uzi pantalonii, deci da te schimbi de short si îți iei inapoi boxerii.

| justanotheruser99 a răspuns:

Am si eu o întrebare pentru tine, nu vreau sa fiu rea sau ceva de genul, dar ce parte din a-ti schimba shortul cu boxerii tine de categoria unde ai pus tu intrebarea? laughing

| anonim11xx explică (pentru justanotheruser99):

Aici raspunde cineva, restul nu prea sunt urmarite laughing)

| darrio2007 a răspuns (pentru justanotheruser99):

Probabil ca se gandeste la instalatia din boxeri.

| justanotheruser99 a răspuns (pentru darrio2007):

Nu ai de unde sa stii laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ține cont că vei fi în apă, de asemenea, culoare e importantă, iar lumina încă e foarte importantă. Deci sfatul meu, dacă nu vrei să fi transparent ține boxeri pe sub short și ia-ți o altă pereche de rezervă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te rog nu te duce la strand. De fapt, nu iesi din casa. Niciodata.

| sorinqk a răspuns:

Tine de igiena si bun simt. Nu intri in bazin cu chilotii cu care ai venit pe drum, eventual pe un drum cu 40 de grade afara big grin
Felicitari ca ai pus intrebarea. Unele persoane nu se gandesc ca ar trebui sa se intrebe macar daca este corect cum fac si intra cu chilotii pe sub short sau vin cu pantalonii trei sferturi de pe drum si intra cu ei in apa (probabil vor sa i spele in bazin happy )