Poți să iei iei slipul de acasă. Și boxerii ii iei cu tine iar când ieși de la ștrand, in vestiar o să fii gol și îți iei boxerii după ce dai jos slipul
La strand, mare, piscina si oriunde mergi sa faci baie sau sa invoti, porti doar slipul, nu chiloti, nu boxeri, nimic altceva pe tine, de aceea sunt cabine de proba unde te poti schimba.
Iar la plecare, faci procedura inversa, scoti slipul ud, te stergi cu prosopul si iti pui chilotul si pantalonul cu care ai venit.
In vestiar exista cabine de schimb nu ai nevoie de boxeri pe sub short. La plecare la fel, nu cred ca vrei sa îți uzi pantalonii, deci da te schimbi de short si îți iei inapoi boxerii.
Am si eu o întrebare pentru tine, nu vreau sa fiu rea sau ceva de genul, dar ce parte din a-ti schimba shortul cu boxerii tine de categoria unde ai pus tu intrebarea?
Aici raspunde cineva, restul nu prea sunt urmarite )
Probabil ca se gandeste la instalatia din boxeri.
Nu ai de unde sa stii
Tine de igiena si bun simt. Nu intri in bazin cu chilotii cu care ai venit pe drum, eventual pe un drum cu 40 de grade afara
Felicitari ca ai pus intrebarea. Unele persoane nu se gandesc ca ar trebui sa se intrebe macar daca este corect cum fac si intra cu chilotii pe sub short sau vin cu pantalonii trei sferturi de pe drum si intra cu ei in apa (probabil vor sa i spele in bazin )