| Utilizatoare123 a întrebat:

La un moment dat statusem foarte mult fara sex, cam 1 an si ma masturbam zilnic. Cand incepusem sa am din nou contacte sexuale, nu ma excitam prea usor, asa cum simteam cand ma mangaiam singura. Oare de ce?

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Conteaza si ce face partenerul tau, pe langa starea ta psihica. Probabil te-ai obisnuit asa, iar acum ti se pare ciudat cand e si altcineva implicat.Renunta la masturbare pentru o saptamana sau doua, si cu siguranta vei simti mai multa placere.

2 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

De partener nu prea compatibil.

| relian a răspuns:

Masturbarea zilnica, sau folosirea de mai stiu eu ce jucarii, vibratoare duce cam acolo unde ai ajuns si tu, adica sa nu te mai simti f bine cu un partener.
De ce? Pt ca tu ai fost invatata cu manualul, cu jucarii, deci scula unui mascul nu o poti compara cu un vibrator sau cu mina ta, laughing scula unui barbat nu-i de fier, vorba unui coleg.

Dar se pare ca tu cam rapid te-ai obisnuit sa te rezolvi singura, sau poate e din cauza ca ai facut-o zilnic, probabil nu prea ai activitate.

Mergi si tu si alearga, fa altceva, mai uita de masturbat laughing Un barbat nu stie ce stii tu, este corpul tau, tu stii exact unde sa te atingi, ce sa faci.
Ce ai putea, sa nu te mai masturb... cum spui, ori fa-o asa mai rar ca e mai bine, apoi cand o faci cu un mascul, vorbeste, comunica cu el, spune-i ce sa faca, unde sa faca, cum sa faca, nu trebuie sa stai ca vaca la muls laughing scuze dar nu stiam ce comparatie sa fac.

Deci cand faceti sex, vorbiti, nu-i nimic rau, o sa fie mai bine, te asigur.
Nu te mai masturba in ziua respectiva sau cu cateva zile inainte sa o faci cu un barbat, asa o sa creasca si dorinta si sigur vei simti ceva mai mult decat pana acum.