| Scumpica209 a întrebat:

La varsta de 14 ani jumate credeti ca este pregatit corpul pentru viata sexuala? [Nu incepeti cu mistourile ]

Răspuns Câştigător
| ColaCola a răspuns:

Nu,din punct de vedere fizic nu esti pregatita, oricat de bine dezvoltata ai fi.Organele femeiesti se dezvolta complet la varsta de 17-18 ani.
Propun sa mai astept macar pana la 16-17 ani.Nu o fa cu oricine, asteapta baiatul potrivit.:*

15 răspunsuri:
| Sophiee a răspuns:

La varsta asta nu ai organele genitale dezvoltate complet si nu prea e indicat sa-ti incepi viata sexuala.cel mai bine ar fi dupa 17 ani happy

| doc69 a răspuns:

Corpul poate fi pregatit si de la 12 depinde de informatia genetica psihicul nu e ok si nici educatia mai trebuie

| smile4u a răspuns:

Este pregatit, chiar dupa inceperea pubertatii, insa depinde de cat de dezvoltat este corpul tau. daca esti mai micuta si mai slabuta cred ca ar trebui sa mai astepti pana te mai dezvolti, in caz contrer nu sunt probleme

| JulieAndreeaB a răspuns:

Tu simti cand esti pregatita pentru inceputul vietii sexuale.Corpul este pregatit atunci cand dezvoltarea este pe sfarsit. emotional insa, sa nu fii dezamagita.ai mare grija

| BloodyBlade a răspuns:

Depinde si de starea fizica, mentala si psihica a persoanei respecitve!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu cu sigurantă.

| unknownn a răspuns:

Pai daca la 14 ani iti incepi viata sexuala, ce-o sa faci la 18? O sa faci gang-bang cu 15 odata?

| Bitter a răspuns:

Nu.Corpul este pregatit pentru viata sexuala de pe la 17 ani in sus.

| valy311 a răspuns:

Incepetiotongue

| Lia09 a răspuns:

Daca vrei sa risti si sa te trezesti mai peste cativa ani cu, cancer, da. Cel mai bine ar fi sa mai astepti. Poti sa faci pasul asta dintr-un impuls iar apoi sa regreti si sa-ti dai seama ca a fost o prostie, iar timpul nu ai cum sa-l dai inapoi si sa fii din nou virgina. Acum e doar alegerea ta!

| raducux a răspuns:

Depinde si de fizionomie. Ai putea sa mai astepti big grin

| Scumpica209 explică:

Va multumesc pentru sfaturi! :*

| Scumpica209 explică:

Va multumesc din suflet pentru sfaturi! Eu nuvreau sa-mi incep viata sexuala pentru ca sunt consitienta ca o sa regret mai tarziu stiu asta foarte bine. Am vrut sa stiu daca este corpul pregatit pentru asa ceva! :*:-x

| zumareL a răspuns:

Te pot ajuta eu cu viata sexuala, dar nu-ti pot raspunde la intrebare.

| Pintea_Adrian_1991 a răspuns:

De la 12 ani nu vrei?

Întrebări similare