| aina a întrebat:

Lam visat pe baiatu' care tin la el si il iubesc.l-am visat cum m-a sarutat. apoi el sa ridicat brusc si a plecat ...venind inapoi dupa 2 min zicand : nu, nu poate face asta .deci? ce vrea sa insemne?
[[poate va prieceti la asa ceva ]]tonguetongue

7 răspunsuri:
| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

E un vis. nu ar trebui sa te iei dupa asa ceva tongue

auran
| auran a răspuns:

Faptul ca s-a intors inseamna ca si lui ii place de tine dar, ca de obicei exista un DAR... poate cineva

Shin
| Shin a răspuns:

E un vis draga... Inseamna ca te gandesti mult la el si ar fi cazul sa-i spui. Unul din cele mai naspa lucruri din lumea asta este dragostea neimpartasita...
Mult noroc,
Shin.

| felicia_7071 a răspuns:

Aina, din pacate este doar un vis, pana la partea cu ridicatul brusc este frumos.happy Deci, vrea sa insemne ca te gandesti foarte mult la el si iti doresti sa ti se intample toate aceste lucruri.happy
Dar te rog sa fi rationala, pentru ca este doar un "vis".
Acum stau eu si ma gandesc, la cate vise am cu cel pe care mi-l doresc alaturi, ce ar vrea sa insemne oare?happy nimic! in afara faptului ca ma gandesc la el tot timpul.
Draga mea, vorbeste cu el!

| andra_8876 a răspuns:

Si eu am visat cam asa ceva dar mie fix a doua zi mi s-a intamplat asta deci poate ca e la fel si la tine e posibil orice happy

| aina explică:

Deci... i-am zis ca il plac... el zice la fel. dar dc ma inseala?sad

| rainclouds a răspuns:

Visele sunt produse de subconstientul tau... nu te lasa condusa de vise pentru ca iti vei reveni foarte greu din aceasta stare... Realitatea difera foarte mult de vise... personal, am visat foarte multe, nimic din ce visam nu se intampla sau se intampla invers... nu trebuie sa ai incredere in tot ce visezi... parerea mea