| Andreiu68 a întrebat:

Lamuriti-ma si pe mine! Azi eram cu un prieten afara si el si-a spuan-o pe prietena lui ( prietena lui sta cu prietena mea-sunt prietene bune), asa ca au venit amandoua intr-o scara unde eram noi.Prietena mea mi-a spus ca daca nu o scot la o intalnire.Eu am spus ca o scot dar saptamana viitoare ca nu am timp saptamana asta si ea pe un ton ironic si nervos a spus ca ea maine vrea sa mergem in mall la nustiuce cafenea si vine si prietena ea, si sa le iau si tigari ca ele fumeaza(eu nu).Eu i-am spus ca de ce nu mergem la o alta cafenea ceva mai ineftin unde mai fusesem si atuncia prietena mea a spus ca mergem unde spun eu! ..Eu sunt combinata cu fata asta de ieri seara si eu sincer o iubesc.iar ea nu, cat am stat afara cu ea ieri( vr-o4 ore)cred ca m-a saut 1 data si eu cand voiam sa o sarut nu vroia,nici nu vorbea cu mine, decat daca era intrebata. Prietena mea dupa ce i-am spus ca nu vreau la mall mi-a spus ca nu vrea sa mai fie cu mine impreuna, ca daca o iubeam tare ii facem poftele si o duceam la mall.La mall pe banii mei la intalnire! si mai venea si prietena ei trebuia sa ii iau si eu si ...parca era intalnire-in 2 si dupa,,prietena mea,, mi-a sters nr de tel in fata mea si a plecat trantind usa si acea fata care era cu ea o i-a spus ca asa bulangii nu a mai vazut. Credeam ca o sa am o relatie minunata, ca eu o iubeam, ea nu..PARERE DESPREA,, PRIETENA MEA,, SI FATA ACEEA

2 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Parerea mea: las-o in pace ca este fitoasa. Tu, mai bine apuca-te de gramatica. Esti dezastru!

| SkyPilot a răspuns:

Prietene, fetele inseamna cheltuiala. Le scoti, le distrezi, le rasfeti. Daca nu ai bani, palma e pe gratis.
Fete care sa nu ceara nimic de la tine se gasesc mai rar. Dar si pe acelea ar trebui sa le rasfeti.
Esti cu ea de aseara si deja o iubesti sincer happy Fetele nu se grabesc la pupat si pipaiala, mai ales cu cei cu buzunarele goale.