| StefAn2006Miau a întrebat:

Lamuriti-ma si pe mine ce inseamna asta:,,Atunci te vedeam diferit, poate te vedeam mai mult decat prieten,dar acum te vad ca pe un prieten, mi-am pierdut interesul, la mine nu tin astea mult,,.Am vazut ca incepe sa puna niste limite si am intrebat-o ce s-a intamplat. Si dupa cand continuam sa conversam admite faptul ca e geloasa si nu vrea sa ma vada cu alta fata sau nu i-ar placea sa pun si eu bariere cum a facut ea sau sa ma distantez cum a facut ea.Tin sa mentionez ca fata inca nu s-a vindecat de tot de fosta ei relatie de 3 si a admis treaba asta.Nu s-ar intoarce niciodata la el dar nu simte ca e gata pentru o alta relatie. Spune ca si-a pierdut interesul si ca a fost o atractie la inceput ce a trecut, dar cand bem ne pupam si etc…Ii e drag de mine si e vizibil ca tine la mine foarte mult, numai ca nu ii inteleg acest comportament si ce ar trebui eu sa fac.Am intrebat-o daca deranjeaza insistenta sau demonstreaza. Avand in vedere ca mereu cand nu-mi convine ceva eu nu ma trag sa-i spun ca simt ceva si ca ma deranjeaza cand imi pune anumite bariere uneori si imi dau seama ca mai demult era mult mai lipicioasa cu mine si era vizibil ca ma place si acu pare mai mult ca o trage in prietenie si mereu ii spun si imi zice ca asta nu ii o relatie si nu ii o conversatie pe care ar trebui sa o aiba doi prieteni, ca dupa sa faca pe geloasa si sa admita ca ar deranja-o sa umblu cu alta fata.Revenind la intrebarea cu insistenta. Uneori simt ca sunt insistent ca ea tot imi zice de prieteni ca nu mai vrea nmc si dupa se comporta ca si cum vrea asa ca ma lasa cu semne de intrebare si ma face sa mai vreau sa lupt stiind ca nu ar vrea sa ma piarda si ii foarte pierduta in capu ei nu stie ce se petrece ca ii plina de traume bariere si frici, o intreb: Deci, deranjeaza insistenta mea? Si a spune ca nu…Spune ceva si se comporta total in alt fel si imi da impresia ca ii place doar atentia pe care o primeste si faptul ca ii mai iau flori sau o mai indragesc, tachinez etc…Pareri?

Răspuns Câştigător
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ti-am mai spus: fugi mancand pamantul de asa ceva!

Fata asta e damaged goods, nu e responsabilitatea ta sa o repari, si nici nu ai cum.
Ti-a dat un indiciu: "mi-am pierdut interesul, la mine nu tin astea mult" Adica asa s-a comportat si in relatiile ei anterioare. Nu cred ca ea e cea traumatizata, cred mai degraba ca ea si-a traumatizat fostii.
Nu ai cum sa construiesti ceva frumos cu ea.
Fugi!

6 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Un om nehotarat si bulversat, nu e un om in care sa ai incredere. In special daca vrei sa ai o relatie mai speciala cu el/ea. Situatia e simpla daca dai sentimentele la o parte. Tu vrei o relatie amoroasa, iar ea nici macar nu stie ce vrea. Nu e logic, ca nu va potriviti?

| Whitte a răspuns:

Hmmm, nu cred ca te vrea ca iubit. Dar ii este confortabil sa aiba un barbat laturi. Sau poate laudarosenia fata de alte fete?
Ceva nu e in regula acolo. Bea cu tine? O femeie betiva... pfff

| StefAn2006Miau explică (pentru Whitte):

Mai bem cate un pahar de vin pe sapt asa seara de relax laughing

| Kiran a răspuns:

Cred ca este simpla situatia, odata ce incepi sa iubesti, devii un fel de dependent de sentimente, mai pe scurt ei iti place atentia si exista sansa ca ea sa ii placa doar atentia ta (exceptand fostul)

in cazul tau, tu o vezi "ranita" si te consideri un cavaler in armura stralucitoare ce salveaza fata de balaur si o face sotia sa, continua sa ii iei flori si ce mai consideri necesar, doar nu ii permite sa fie altcineva apropiat cu ea si totul va fi bine.

Sfat, nu o inabusii cu sentimente / cadouri, da-i si ei drumul din a lua "calul" de capastru, ma refer sa decida si ea lucruri pentru tine / ea, da-i senzatia ca ea decide ce face, chiar daca tu controlezi indirect asta.
Ai putea totodata sa afli ce o facut fostul de tine ea asa de mult la el? poate poti "recupera" unele miscari de la fost si sa ti le atribui tie cat sa nu observe ea ca ai acelasi comportament / stil ca trecutul.

| StefAn2006Miau explică (pentru Kiran):

Tine pentru ca a fost prima ei iubire si au fost 3 ani impreuna, au crescut impreuna.Nu mai vrea un om ca el si nu il vrea inapoi, asta iti spun din ce am citit si in telefonul ei cand incerca el sa se intoarca la ea laughing
A spus aseara iar ca nu mai simte ceva deocamdata mai ales din cauza faptului ca nu poate si pur si simplu i-a trecut, dar nu vrea sa ma piarda.Mereu cand aduc vorba de plecat din viata ei, nu ca as face-o, dar cand se aduce in discutia fraza plecat din viata ei incepe sa-i tremure vocea si sa dea semne ca ar incepe sa planga sau mai scapa cate o lacrima oricat de puternica vrea ea sa arate ca e si sa-si ascunda partea sensibila.Am intrebat-o ca dc ai dorinta asta asa profunda de a nu ma pierde mai ales cand spui ca nu iti mai place de mine si a spus ca e secret si nu poate sa imi spuna in nici-un caz.Mi-a spus doar ca in mine nu vede o anumita trauma pe care o are, trauma pe care a vazut-o in ceilalti.Si mi-a spus ca nu imi poate spune despre ce e vorba din cauza ca s-ar simtii ea extrem de prost daca nu am mai vorbi la un mom dat si ar stii ca mi-a spus.Si mereu cand e vorba de conversatia cu,, ti-ai pierdut interesul,, eu incerc sa o dau ca si cum,, am inteles ca nu ma mai placi si nici nu o sa o mai faci vreodata,, si ea mereu spune ca e vorba de prezent si ca dc vorbesc eu de viitor, nu are de unde sa stie ce o sa simta si ce va fi sau daca vom mai vorbi in viitor dupa ce ea,, o sa-si revina,,

| eliseialvocaminulfemeilor a răspuns:

I aint readin allat