anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Lamuritima va rog...:am avut doua contacte sexuale una neprotejata si una in care iubitu si-a pus prezervativul cu putin inainte de ejecuare, stiu ca exista un fel de lichid care le curge si contine sperma.Nu este prima data cand am facut sex neprotejat dar acum ca stiu cate ceva ma baga in sperieti. ziceti-mi cat la % sunt sanse de a ramane gravida de la acest lichid care contine sperma? Multumesc happy!

Răspuns Câştigător
| stoubiz a răspuns:

Acel lichid contine spermatozoizi happy, stiintific cica 5% experienta mea personala imi spune ca e undeva aproape de 0% am avut foarte multe contacte sexuale fara prezervativ (am avut rel stabila 4 ani) si nici macar odata nu am facut-o cu prezervatic in ideea la minim un contact sexual odata la 2 zile, caluculeaza tu probabiliatea. Nu e aceiasi senzatie cu prezervativ happy, iar daca vrei sa fii 100% sigura si sa stai linistita ca nu vei ramane mergi la farmacie si ceri anti-baby happy

| Snufkin a răspuns (pentru stoubiz):

Mersi baieti big grin si azi am fost la farmacie si nu se dau anti-baby.au zis doar cu prescriptie ...acum m-am cam linistit

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Intre 4 si 30%, in functie de perioada ciclului menstrual in care te gasesti tu.

| Heather2001 a răspuns:

Cred ca 20% si apropo lichidul se numeste prespermatic sau preejaculator... unele se chinuiesc si calculeaza zilele cele mai fertile si tot nu ramanlaughingtrebuie sa fii prea ghinionista ca sa ramai doar de la acest lichidbig grin

| catalin188 a răspuns:

De regula sunt sanse mici ca din licidu seminal sa ramai gravida undeva la 5 % dar cel mai simplu e ca parteneru sa porte prezervativul pe tota durata actului sexol

| Snufkin a răspuns:

Nu sunt in perioada fertila :/ trebuie sa fie pe stop in vreo 10-14 zile

| Legiuitoarea a răspuns (pentru Snufkin):

Bună.
Dacă mai ai 14 zile până îți vine menstra, nu stopul țin să te anunț că ești fix în ovulație.
Acel lichid preejaculator ori picătura fericirii are destui spermatozoizi care să te lase însărcinată.
Folosirea corectă a prezervativului se face de la început până la sfârști!
Informarea bună te învață, nu te bagă în sperieți.
Pa, pa.