anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Langa mine s-a mutat de curand o familie din Anglia.Bine nu stiu sigur ce este cu ei, am impresia ca au venit pentru niste treburi si nu stau mult. Fata lor este draguta si ii place de mine, stiu sigur asta.Cum sa ma bag in seama cu ea? cu engleza mea cred ca o fac sa rada.

4 răspunsuri:
| Gigiku a răspuns:

Incearca engleza ta. Poate o bine dispune. O sa ii placa sa sta in compania ta, pentru ca o amuzi big grin

| alysefu a răspuns:

Si daca o faci sa rada e chiar mai bine te simpatizeaza mai mult... incearca sa vorbesti si intra si pe translate-uri pentru a stii mai multewinkingbft man sa ne zici ce ai facut big grin

| alysefu a răspuns:

Si daca o faci sa rada e chiar mai bine te simpatizeaza mai mult... incearca sa vorbesti si intra si pe translate-uri pentru a stii mai multewinkingbft man sa ne zici ce ai facut

| Alexandrion_6425 a răspuns:

Invata mai bine engleza. Du-te la ea si vorbeste in limba engleza. Invit-o in oras. Spune "Buna! Bine ai venit in Romania! Ce mai faci? Vrei sa ne plimbam? Ce pasiuni ai?" Dezvolta subiectul si totul in limba engleza. Daca stie romaneste, e in avantajul tau ca poti sa vb in romana. Succes!