| bogdan133 a întrebat:

LBuna TPU! De ceva timp 'imi place de o colega ' mereu ' ne cautam cu privirea'. la fiecare gluma a mea din ora sau pauza ea e prima care se intoarce la mine si imi zambeste / rade. astazi la ora de sport eu nu am avut chef sa il fac. nici ea. si am stat de vorba alaturi de inca 2 colege. atunci una din colege o intreaba : x te iubeste? x ( fiind un coleg) si ea dintr-o data... NUUUUUU si se intoarce la mine. credeti ca a zis-o pentru a-mi da mie ceva de inteles. credeti ca poate fi ceva intre noi. ce sfaturi imi dati? cum sa actionez mai departe?

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Cred ca fata te place

| neutrino a răspuns:

Pentru un baiat nascut in 1990 si cu varsta de cel mult 14 ani, totul in jurul lui este o enigma: ma iubeste, nu ma iubeste...Sigur te iubeste si te asteapta sa faci primul pas.

| SweetnothingAli a răspuns:

Ciudat sau nu si mie mi s-a intamplat acelasi lucru dar din pacate in cazul meu nu am reusit sa mergem mai departe de stadiul de prieteni, sfatul pe care ti l dau eu e sa actionezi cat mai repede pana cand nu apare altul si ti o fura ca sa zic asa. Incearca sa te bagi cat mai des in seama cu ea, asculta tot ceea ce zice ea, afla nr de telefon si vb cu ea cerandui sfaturi pentru teme, doar ca sa vb cu ea. Apuca te sa vb cu ea pe messenger cat mai mult si la un moment dat spune-i ce simti pentru ea. Functioneaza crede ma.

| flobest a răspuns:

Vorbeste cu ea despre chestia asta, fata in fata, daca nu prin mesaje... pe facebook etc. Sigur te place happy

| maf a răspuns:

Intra in vorba cu ea, ai un avantaj ca esti cu ea in clasa, ca sa te apropi mai mult de ea poti sa ii spui sa te ajute la tema de la mate sau vezi si tu, dupa ore poate o chemi la tine sa faceti temele impreuna sau sa mergi la ea si usor usor va apropiati si mai mult si ii spui ce simti, BAFTA!

| YonNuTzz a răspuns:

Spune-i direct ca o iubesti:X si va merge!

| ninelus a răspuns:

Date la ea cu cel mai smecher compliment dupa care zi ca o vrei