O fata care are o varsta frageda, sub 16-18 ani si care este virgina putin probabil sa spuna ca i`ar placea sa faca sex oral, totusi sunt fete virgine din punct de vedere al himenului care au facut sex oral si spun ca le place, altele sunt virgine, nu au incercat niciodata sexul sub nici o forma dar spun ca cel mai probabil nu le-ar deranja sexul oral.
Daca vorbim de femei, adulte in toata firea, mai mult de 90% adora sexul oral, fie ca vorbim de prostituate sau de femei casatorite la locul lor. Si printre femei se numara cele care cred ca acest fel de sex este scarbos si spun ca nu ar face asta pentru nimic in lume.
Nu putem spune DA sau NU, fiecare femeie este diferita atat fizic cat si psihic.
Mie una imi place doar la inceput. nu. mi place sa stau pana ejaculeaza... Insa nu consider ca e scarbos.
La unele da, la unele nu. Intrebare de genul asta am pus si eu.
Unele mi-au raspuns ca e scarbos, binentales erau fete de 15 ani care erau si virgine.
Sexul oral depinde cu cine il practici, daca il practici cu partenerul tau e o chestie, iar daca-l practici pe centura e o alta chestie.
Sexul oral e pentru a aduce ceva nou in viata sexuala si cunoasterea de sine, multi/multe nu recunosc ca o fac. Unii o fac pentru a satisface partenerul, pentru a se cunoaste mai bine, alti din curiozitate.
Nu vad nimic iesit din comun prin sexul oral, mi se pare ceva normal doar ca trebuie sa ramana intre cei doi, trei daca fac "menage a trois"
La baieti sex orel auzio doamne.
app: Depinde De fata dacai place.nu stiu ce sa zic eu cred ca le place daca are un nemilos mare
Referitor la baietii care fac oral, Mie imi place sa dau ceva inapoi, daca ma intelegi, deci mie unul imi place