anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Le place baietilor sa sarute o fata care e data cu luciu de buze sau balsam...etc?

17 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Sunt putini baieti carora le place straight face

| Silvia a răspuns:

Sunt putini baieti carora le place straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie unul nu...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daaaaa

leonardk
| leonardk a răspuns:

Prefer gustul natural al buzelor deci nu-mi plac buzele "imbalsamate" si lucioase.

| ellene a răspuns:

Nu...nu cred; depinde si ce gust are luciul respectiv.

| Tessy a răspuns:

Hmm...nu prea cred. Dupa ce te saruta va arata ca un gaybig grinlaughing deci mai usor... daca iti iei un balsam sau un ruz rezistent la transfer, rezistent va fi totul binehappy

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Unora da unora nu happy Daca rujul, balsamul sau ce mai folosesti u nu se ia atunci e bine. Dar daca se ia...straight faceNu cred ca le mai place laughing

| yonut088 a răspuns:

Am auzit aseara ca un ruj sau nu stiu ce e facut din untura de caine straight face la intrebare raspunsul e nu

| justeddie a răspuns:

Eu unu nu suport sa sarut o fata cu chestie din aia pe buze mama si o mai si vad k inainte sa vina la mine se da cu luciu sau cu balsam de buze de inebuneste... eu zic sa NU

| gabrieladima a răspuns:

De obicei din cate am auzit, nu le place luciul de buze.Sotul meu nu il suporta, dar cu rujul nu are probleme

| D-Anna a răspuns:

Nu.nici mie ca fata nu mi-ar convenilaughing)oh go on

| cristian_1053 a răspuns:

Sa nu fie data in excessswinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prietenului meu nu-i place...(mai mereu ma dau cu luciu) si cand vine sa ma sarute imi zice mereu ca-l lipesc tot laughing)

| Andreea_7493 a răspuns:

Pe prietenul meu nu-l deranjeazalaughing bine nu balsam/luciu de buze in exceslaughing asa nu! acum depinde de gusturile fiecarui baiat tongue

| Maritimo a răspuns:

Mie imi place dar sa nu fie dat in exces

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fetelor, eu l-am convins pe prietenul meu sa-l dau cu luciu de buze ca eu sa-l sarut cu buzele fara luciu... a fost ingrozitor. asa ca, daca mergeti la o intalnire incercati intr-un fel sa va stergeti luciul inainte sa va sarutati big grin