SA fim sinceri la majoritatea fetelor nu le place sa faca sex oral, ele considera acesta dezgustator, scirbos si chiar oribil. Dar cunosc si unele fete care au facut sex oral si recunosc ca lea placut si se excita in deosebi cind ele fac sex oral prietenului ia-l el se joaca la ea in par. Sper ca team ajutat
Exact! nu e vorba ca nu am cunoscut..curat necurat noua nu ne place!
Nu iti place tie...dc vb la plural? poate sunt fete care au facut-o si le-a placut
Du-te baa ))
Unde?
Prietene. daca ai sa dai limbi vreodata... ai sa zici bha ce prost sunt, nu stiam ce e bun... da ce sa stii tu
Eu nu am facut asa ceva si sincer da, mi-ar fi scarba nicio placere. in general pute si ...pana la urma, yucksss! :-& dar asta e doar parerea mea bafta
E clar, nu ai intalnit nici un baiat curat pana acum daca spui ca pute si ca e scarbos
Femeie cu ce nespalati umblii?
si inca ceva: tie iti pute "pasarica"?
Nu daca "putea" sau daca eram ultima imputita nu aveam tupeul sa afirm ce-am afirmat . oricum e scarbos nu fac nu astept sa mi se faca yukkkkk
Pute )))) ce tare ai zis
Nu-i asa ?
Atata timp cat ti se ofera, ar trebui sa si daruiesti. Important e ca ambii sa va simtiti bine si comfortabil, facand asta.
Bineinteles si igiena intima are un "cuvant greu" de spus. Daca esti curata, atat tu cat si partenerul, nu vad ce impediment ar putea exista din moment ce ai face orice ca partenerul sa fie multumit si sa se simta bine. Lucrul asta cred ca arata ca este o relatie bine sudata, iar cei doi au incredere reciproca si isi doresc sa se faca fericiti unul pe celalalt.
Pentru baieti e placerea suprema sexul oral, nu cred ca exista placere mai mare pentru noi:X
Si am uitat sa va spun ceva fetelor, daca nu le faceti voi oral la iubitii vostri, o sa caute pe altcineva care o sa faca deci daca tineti la ei si vreti sa fiti cu ei pentru o perioada mai mare de timp treceti la treaba
Fa tu sex oral lu... ca nu e o placere pentru nimeni ok? Nu imi zici tu mie ce sa fac cu prietenul meu ok?
Hai du-te si simtei gustul pe deplin si o sa vezi ca o sa ti placa
Atat!
Atunci adu un bebel sa iti suga degetu daca asa il consideri tu.
Nu stiu daca le place la toate .da sincer eu sunt multumit de prestatia prietenei mele si la randu meu si eu o fac sa se simta la fel d bine. pentru cui nu.i place sa nu mai comenteze