| orlando12345 a întrebat:

Legat de intrebarea mea de mai sus "Cum ii arat unei fete ca o iubesc adica eu ii spun toate lucruile astea ma port frumos cu ea, sunt sincer cu ea nu o mint nu o jignesc ma port frumos cu ea o iau in brate, o mangaii o pup ii spun mereu cat de mult o iubesc si ea spune ca vrea sa ii demonstrez si nu stiu cum aveti idee? DAU FUNDAA! " nu stiu ce sa cred adica v-am spus ii demostrez o fac sa rada cand e cu mine sa se simta bine o alint in toate modurile, o iau in brate si multe lucuri... Dar nu inteleg ce e cu ea ea e asa cuminte nu a avut decat un iubit care ii vorbea urat si se purta urat cu ea si a zis ca ea nu vrea sa mai se poarte nimeni asa cu ea ca nu vrea sa mai fie in postura in care a fost si mie imi e ca nu face diferenta intre bine si rau adica bine cum ma port eu cu ea si rau cum se purta celalalt si de asta imi e ca nu crede lucruile astea si nu stiu ce sa fac DAU IAR FUNDA!

6 răspunsuri:
| Awesom a răspuns:

Prietene,nu te supara, dar daca te porti ca un lache flausat cu ea, nu rezolvi nimic.Trebuie sa fii demn si masculin.

| MiruD a răspuns:

Da. Din pacate, a avut parte de un "tratament" mai dur. Si cum ai zis si tu, nu reuseste sa faca diferenta intre frumos si urat. Cu toate ca tu te porti frumos cu ea, o alinti. Eu zic sa nu te opresti sa faci asta. Intelege-o daca tii la ea...

| LoveTenis a răspuns:

Poate ca ar trebui sa ii dai flori zilnic sa ii dai ciocolata ursuleti de plus sa o scoti la un suc la un film(dar ea sa il aleaga chiar daca tu urasti filmul ea va aprecia ca tu te-ai dus cu ea!)si sa ii oferi cadouri poate ca asa isi va da seama ca tu nu o vei rani niciodata!

| Awesom a răspuns (pentru LoveTenis):

Pai daca face asa zilnic, o sa ramana repede fara bani, ca sunt sigur ca doar el va plati.

| ILoveYou26 a răspuns:

Ea nu mai are incredere in baieti, si pentru ea nu conteaza vorbele, si ca te porti frumos. Vrea mai mult de atat! Vrea fapte, nu doar vorbe.Dar ceea ce trebuie sa faci tu, e sa ai rabdare cu ea, si sa-i arati ca nu toti sunt la fel, si ca tu chiar o iubesti.Fa-o sa aiba incredere in tine.Doar daca crede in tine va putea sa-si dea seama ca tu o iubesti.

| orlando12345 explică (pentru ILoveYou26):

Da ea chiar numai are incredere si ii e frica sa nu pateasca ca data trecuta dar eu i-am explicat ca nu toti sunt la fel si astea dar nu poate sa inteleaga... da dar nu stiu ce sa mai fac ca sa ii arat ca daca ii zic ca o iubesc o alint sunt sincer cu ea o tin in brate astea sti tu tot zicea ea sunt vorbe nu fapte si nu vreau sa o pierd pana isi da ea seama ca nu toti sunt la fel