Daca doar ti s-a inceput ciclul e normal sa se retina, la unele fete dureaza 2-3 ani pina ce se reguleaza si merge la timpul sau.
Nu trebuie sa faci nimic. Primele menstruatii sunt neregulate, fara ca asta sa aiba vreo semnificatie. Poti sa astepti linistita 6 luni, daca nu ai dureri abdominale. Va aparea si a doua menstra si in timp se va regla, stai calma.
Poi se poate sa fi racita si xcum poate sa intarzie si 3 luni pentru ca inca nu s-a reglat, e foarte normal stai linistita.in cazul in care intretii relatii sexuale cel mai bine e sa iti faci un test de sarcina. daca nu se poate sa fii racita jos; vorbeste cu mama ta si du-te la un medic gineloc, dar eu cred ca nu e nimic doar e neregulat.mie mi-a intarziat aproape o luna, asa ca nu te speria,:*:*.Te pup
Nu trebuie sa faci nimic. Mie acum 5 luni mi-a venit menstruatia la inceput de luna apoi luna urmatoare la sfarsit.Asa ca eu cred ca nu trebuie sa te ingrijorezi.
De obicei asa este la inceput nu te ingrijora este normal peste 2-3 ani o sa se regleze
Nu te panica. e normal in primi 2 ani sa aiba pauze. iarna tecuta nu mi.a venit 3 luni la rand (primul meu an). daca vezi ca nu vine cateva luni bune ai putea sa mergi la un control dar daca faci si un sport e normal sa nu vina regulat :*