Intreaba-l inainte ce culori ii plac. Fara sa ii spui scopul intrebarii. Daca nu ii place rosul?
Sfat de la o fata: Daca vrei sa il surprinzi, nu te chinui prea tare sa si impresionezi, sa nu te faci de ras.
Esti invidioasa?
Aha mor de invidie ca nu-s bruneta.
Ceea ce am spus e adevarat si imi sustin opinia in continuare. Daca te chinui prea tare sa impresionezi poti sfarsi cu o reactie opusa celei asteptate din partea baiatului.
Nu am insinuat nici un moment ca nu ar trebui sa faca ceea ce a spus ca doreste. Era un sfat. Fa diferenta.
Am facut diferenta si raman la parerea mea.Vezi situatia cu ochii unui baiat si apoi trage concluzii.Esti blonda? Ai spus ca nu esti bruneta.
Lenjeria rosie in general trezeste animalul din orice barbat, indiferent daca ai fi roscata, blonda, satena sau bruneta. Deci, evident, Lenjeria rosie e ideala pentru a'ti surprinde partenerul.
Daca lui ii plac blondele? in primul rand e " lenjerie" in al doilea rand mai bine il surprinzi cu o pozitie noua. parerea mea. degeaba iti pui lenjerie rosie daca nu mai iesiti din " misiune" de 2 ani
Dupa mine, DA!
Cum a zis jimime, lenjeria rosie trezeste predatorul sexual din orice barbat!
anonim_4396 întreabă: