| LazyÎnFiecareZiCăAşaVreauEu a întrebat:

Lesbianitatea,sau cum naiba se scrie/zice ca nu stiu laughing, nu inseamna a-ti placea de o fata? In caz ca esti fata, normal laughing Daca sa zicem iti bati joc de una ne placandu-ti de ea, nu inseamna ca esti lezbi/lesbi rolling on the floor.Sau cum e? Ca am o prietena si vreau sa ii explic ca daca isi bate joc de una pe un id de baiat nu inseamna ca e lezby ca doar nu ii place de ea sau de fete rolling on the floor Ii plac baietii! laughing

Răspuns Câştigător
| LolaLollita a răspuns:

Nu este. Si pana la urma, de ar fi fost sa fie, nu era nicio rusine. Lamureste-o tu cumvalaughing Zi-i sa nu mai asculte atata vorbele celor din jur

6 răspunsuri:
| LolaLollita a răspuns:

A fi lesbiana inseamna a fi atrasa doar de fetehappy

| LazyÎnFiecareZiCăAşaVreauEu explică (pentru LolaLollita):

Asta incerc si eu sa ii zic dar o fata i-a zis ca daca isi mai bate joc de prietena ei, cica e lesbiana laughing si eu incerc sa ii zic ca daca nu ii place nici o fata adica nu se simte atrasa de ea, nu e! dar se simte naspa din cauza ce i-a zis prietena ei laughing

| LazyÎnFiecareZiCăAşaVreauEu explică (pentru LolaLollita):

Ok mersi uite o sa iti dau funda laughing

| LolaLollita a răspuns (pentru LazyÎnFiecareZiCăAşaVreauEu):

Multumesc happy

| LolaLollita a răspuns (pentru LazyÎnFiecareZiCăAşaVreauEu):

Nu este. Si pana la urma, de ar fi fost sa fie, nu era nicio rusine. Lamureste-o tu cumvalaughing Zi-i sa nu mai asculte atata vorbele celor din jur