Pai ti'o trebuit.mai era cineva pe lumea asta fara facebook si l'ai innebunit tu sa isi faca acum suporti consecintele, ca ar fi aiurea sa ii spui sa il stearga.nu prea mai ai ce face.dar oricum e relatie la distanta si el daca zici ca deja pare interesat de altele, nu stiu ce sa zic. poate mai bine l'ai uita
Lasand la o parte facebook-ul si alte astea daca nu va puteti intalni nu va merge niciodata realtia...am incercat si eu cu o fata din Oradea(eu sunt din Slatina), dar s-a terminat repede...asa ca eu as spune sa il uiti,nu este nici primul si nici ultimul baiat de pe acest pamant,si un ultim sfat:incearca daca ai o varsta care nu iti permite sa te duci nu stiu unde pentru un baiat,sa iti faci un prieten cu care sa te poti intalni, coleg sau vecin, etc. bafta
Inteleg cat de greu iti este sa il vezi vorbind cu alte fete.Eu te shatuiesc sa ii spui ca il placi si cine stie... poate chiar o sa formati un cuplu. Un lucru e clar:o sa suferi daca o sa te indepartezi de el sau daca nu o sa-i spui ce simti. Sper ca te-am ajutat, mult succes!