E bine daca ai constientizat ca ai gresit ca te-ai mutat la el
stiu ca va iubiti si ca ai sta non stop cu el dar multe studii arata ca majoritatea cuplurilor care se muta devreme impreuna se despart tot devreme
si asta banuiesc ca ai observat si tu, pentru ca intervine monotonia
acum, spuneai ca el e tot timpul la munca si vine obosit...din asta eu inteleg ca te neglijeaza
din punctul asta de vedere nu ai ce sa ii reprosezi
se duce la munca ca sa te intretina
daca ai simtit ca te neglijeaza trebuia sa deschizi o discutie pe tema asta
dar nu "sti ceva? tu mai mult cu munca, cu mine nu" NU ASA
pentru ca asa cum te-am zis mai sus el munceste si pentru tine
ii poti spune "iubire vreau sa ne petrecem si noi mai mult timp impreuna" si asa ati fi putut sa va faceti zilnic un program pentru voi
ai putea sa iti iei si tu un job daca ai 18 ani sa numai munceasca atat de mult
sora ta nu ar trebui sa se bage,pana la urma esti majora
deci,mihaela,lasa-ti iubitul cateva zile, pana sambata sau duminica cand e el liber si suna-l cauta-l si vorbiti despre tot tot tot si mai ales despre faptul ca a intervenit monotonia
sper sa rezolvi ca am patit-o si eu
si sper sa fiti impreuna mereu
te rog, tine-ma si pe mine la curent printr-un mesaj privat
te pup :*
Incerci sa il uiti si ai sa vezi ca pe viitor vei da de un baiat care te va merita.
Mihaela sa stii ca baiatu nu se schimba pana nu pateste, si spun asta pentru ca la fel am fost si eu am patit\o si m-am invatat minte, toate si frumoase la inceputul relatiei si cu timpul am inceput sa dau la o'parte iesirile in oras cu prietena in schimbul cu baietii si uite asa a plecat la fel ca tine la sora ei si m-a lasat cateva zile sa zac in casa singur pana cand mi-am dat seama unde gresisem, incearca sa vorbesti cu el foarte deschisa si explica-i orice cu detaliat dar calma si roagal sa te asculte pentru ca noi baietii nu prea bagam de seama problemele fetelor si nu ne intereseaza absolut deloc, noi ne gandim doar la noi, vorbeste cu el si explica-i ca simti si tu nevoie sa ma iesi intr-un weekend in oras impreuna, la un film,cafenea, pizza, concert odata pe luna macar ca nu esti animal de companie sa stai numai in casa, explica-i ca ai 18 ani si esti tanara si vrei sa ai si tu iesiri in oras/parc nu esti pensionara sa stai numai in casa, sincer daca nu se schimb sfatul meu sa il lasi oricat de mult il iubesti lasa'l pentru ca mai mult suferi, gandeste-te ai 18 ani nu 30, fetele la varsta ta se distreaza cu sau fara prieten/sot, pentru ca daca el nu se schimba si vei ramane cu el tu vei fi cea care va suferii si pe el nu il va doare nici in cot.
Nu cred c ai gresit, daca tu il iubesti e normal sa vrei sa stai cu el mereu. cred ca mai bine ai purta o discutie serioasa cu el si sa ii sp tot ce simti. sp c ai nevoie si u de atentie din partea lui si ca mai vrei si tu sa iesi cu o prietena su cahir cu sora ta. eu cred ca daca te iubeste te va intelge si va veti impca. sper sa fie totul bine! bafta!
Nu stiu ce sa fac toata familia mea stie de el pana si nepoteii mici il striga mereu cand ma vad pe mine.problema e ca stateam in casa si cu mama lui astazi m.a sunat si o spus ca o gasit chirie in alta parte eu as vrea sa il uit dar stiu ca nu o sa pot oricum la discoteca nu o sa m.a scoata(eu as vrea in fiecare sambata? cum as putea sa il uit? chestia e ca suntem si in Italia si aici nu sunt parintii mei
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: