Logodna reprezinta o promisiune facuta in fata persoanei iubite si in fata Domnului, o legare sufleteasca pentru a fi alaturi toata viata.Un pas important in viata.
Logodna a ramas si va fi mereu unul dintre cele mai romantice momente pe care le poate trai o viitoare mireasa. Faptul ca cel pe care il iubesti iti cere mana si isi doreste astfel, sa va construiti un viitor impreuna, nu poate sa te faca deact sa simti una dintre cele mai mari bucurii pe care le poate simti o femeie. Te vei simti, in acelasi timp, magulita ca te-a ales pe tine, fericita si chiar nerabdatoare, dar putin speriata pentru ca iei totusi o decizie care iti schimba viata.
In zilele noastre, de obicei simpla cerere in casatorie este asimilata logodnei. Atunci cand viitorul sot o cere de nevasta pe aleasa inimii sale, cei doi se considera deja logoditi si uniti prin legamantul, secret in cele mai multe dintre cazuri, pe care il fac unul fata de altul. Totusi logoodna propriu-zisa nu ar trebui confundata cu cererea in casatorie. De fapt, ea semnifica atat hotararea celor doi tineri de a se casatori, cat si perioada premergatoare nuntii.
In ziua de azi nu prea mai conteaza o logodna multi prefera sa traiasca o perioada in concubinaj (fara acte) si acest lucru este foarte bun DEOARECE, partenerii au timp sa se cunoasca si sa vada daca " Sunt facuti 1 pentru celalalt" asa ca nu va grabiti cu logodne casatorii toata viata aveti timp sa va casatoriti un fier in deget si o hartie de la starea civila care te stergi la fund cu ea nu tin 2 oameni casatoriti legal si civil
Dupa parerea mea e un pas in fata in relatia voastra. Eu iti povestesc amu sincer si eu am cerut mana lui prietena mea a zis Da. Da era un sentiment de numa numa cand am luat inelul nu era inca nimic cu mine batea inima putin mai tare da era totu oké. Am dus in parculetu unde am vrut sa cer mana da deja cand incepeam sa vb in sereos sa dea seama ce vreau sa fac incepea sa tremure si picioarele mele. Deja cand am zis clar tot ce vreau tremuram din cauza aia ca am vrut sa aflu ce o sa zica. Cand a zis Da inima mea sa usurat parca cineva a luat de pe el 8000 t de piatra. La noi treba asta asemnat ca relatia noastra a avansat intr-un alt nivel. Unde deja totu incepe sa schimbe unde deja nu vb unu de celalalt ca pur si simplu o prietena pe care o am deja vb despre ea ca este viitoarea me sotie. Da e o senzatie tare sa ai pe cineva langa tine care te iubeste atat de mult si poti sa il iubesti si tu
Foarte frumos! Toti meritati funda, sa stiti ). O intrebare, dupa accentul tau, esti din Bihor?
Is din salaj
Mi se parea accentul cunoscut
Poate da eu is din salaj si fac faculta in Oradea:d
Super
lauraadel întreabă:
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: