anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Logodnica cu prietenele la mare o saptamana in vara! Eu nu sunt de acord! Iar ea deja a cumparat biletele de avion fara sa tina cont de parerea mea! Cum ati proceda voi?

37 răspunsuri:
| alex177770 a răspuns (pentru CatenaccioStyle):

Nu avem nici un 20 de ani! Hahahha, la varsta aia nu mai eram cu ea de mult timp! Eu 37 iar ea 35! Vrea copil, familie insa in acelasi timp vrea sa isi puna silicoane dupa ce naste, sa se duca la sala, etc!

| alex177770 a răspuns (pentru Anaasstasssssiaa):

Buna Anastasia, este purul adevar! Ma bate la cap sa fac bani, bani si iar bani iar cand e vorba sa iesim, imi zice ca nu trebuie sa ies tot timpul cu ea ca eu mai trebuie sa si lucrez ca sa fac bani! Ca stam foarte mult timp impreuna( eu lucrez de acasa) iar ea lucreaza 20 zile pe luna, sau mai multe iar cand vine de la job zice tot timpul ca e obosita! Apropo, de sex max 1 data pe sapt in rest nu suporta sa o ating! Si imi limiteaza si saruturile in ultima perioada!

| alex177770 a răspuns (pentru iulia0514):

Iulia, te rog, nu te baga daca faci misto! Mersi anticipat!

| Anaasstasssssiaa a răspuns (pentru alex177770):

Pai, daca e asa cum spui tu, singura solutie la voi este separarea. Nu e deloc ok si corect sa continuati, stii cum e fraza aia,, vorbim impreuna, ne intelegem separat"? Asa sunteti si voi. Gandeste-te bine!

| iulia0514 a răspuns (pentru Anaasstasssssiaa):

Da e protejat omu =)

| iulia0514 a răspuns (pentru alex177770):

Am luat în serios întrebarile tale la început dar acum sincer nu prea am cum să o mai fac pentru ca eu am senzația ca tu inventezi totul!
În fine hai să-mi dau silita să-ți răspund serios deși e cam dificil având în vedere că totul pare scenariu de film!
În primul rând e iubita /logodnica ta nu proprietatea ta sa îi poți comanda ce sa facă, trebuie să ți cont ca e o persoana libera și poate merge unde vrea și sa facă ce vrea și la fel ar fi dacă ar fi soția ta.
În al doilea rând tu ai zis ca sunteți împreună de mai mulți ani dacă sunteți împreună de atâta timp deci ai știut cum e ea sa nu-mi spui ca doar acum ai observat ca nu e ce trebuie

| klebiar a răspuns:

Buna alex,
am citit comentariile si mi-am facut o părere. Cred ca logodnica ta are un amant. Daca spui ca prietenele tale obisnuiesc sa plece cu amanatii si cu ea in vacante iar pe tine nu te invita... iar excursia cu prietena căsătorită e putin ciudata. Aiurea ca nu te-a invitat si ca evita sa petreaca timp cu tine in contextele sociale in care participa cu ele. Daca mereu cand vorbiti despre planurile de viitor ea te critica ca nu faci suficienti bani si e mai mult preocupata de imbunatatirile estetive decat despre familie atunci lucrurile sunt destul de clare, cu tine vrea stabilitate in timp ce pe plan amoros si sexual este interesata de alti barbati.
Iti doresc multa pace in suflet, desi stiu ca e greu la varsta ta matura, dar e mai bine asa, decat sa stai nefericit toata viata langa o persoana care nu te apreciaza la adevaratul tau nivel. bafta multa tine ne la curent