Pai zice ca se intalnesc si petrec timp ca fetele iar eu nu am ce cauta acolo!
"alex177770: Logodnica pleaca la o prietena in Viena...o vedeti normal?"
" alex177770: eu nu am ce cauta acolo!"
păi atunci fiind decizia ta, e OK.
Să fii cuminte!
Ce vreau sa zic este ca eu nu sunt de acord cu ce face insa mi-a zis pur si simplu ca nu o pot obliga sa stea acasa si sa ii controlez viata in afara ca nu face nimic. Problema este ca vor iesi mai mult ca sigur in club iar ea nu tine la mai mult de doua pahare!
Adica, eu lucrez de acasa si imi pot face programul cum vreau! I-am propus sa mergem impreuna si ea sa se intalneasca cu prietena ei cand aceasta nu lucreaza insa ea mi-a zis ca nu este de acord si ca nu trebuie sa ma duc peste tot cu ea! Ca are nevoie de timp singura!
"mi-a zis pur si simplu ca nu o pot obliga sa stea acasa si sa ii controlez viata "
ti a zis foarte bine. excelent raspuns din partea ei,
Corect, nici nu este benefic pentru relatie sa fiti 24/24 impreuna, deja apare monotonia si ajungeti sa va plictisiti, fiecare este liber sa mai iasa cu prietenii/prietenele, doar ca din ce ai povestit tu la intrebarile celelalte, se pare ca prietena ta cam uita de existenta ta in preajma altor baieti, cam asta este singura problema. In rest, sunt de acord si cu timp petrecut separat, dar cu limita si sa nu se exagereze.
Cum sa nu fie normal? Inainte de a avea o relatie, are o viata, separata de a ta! Este normal sa faceti lucruri si sa mergeti in vacante pe cont propriu. Cine admite ca distractia sa fie intre partener si nu cu prietenii, clar este pro lipsei de libertate in cuplu. Sau cine crede ca cineva in vacante, va insela in stanga si in dreapta, are 0 lipsa de incredere in propria persoana, relatie si partener. Un adult sanatos intr-o relatie serioasa si stabila are incredere in partenerul de langa el si in relatie. Nu conteaza cate mari si tari traverseaza. Cine vrea sa te insele, o face de mana cu tine, nu are nevoie sa se duca in vacante.
Ia stai o țară amu 1 ora mereu duduia la mare și amu mere la Viena?
Ceva îi putred în Danemarca
sweetcupcake97 întreabă: