La inceput e putin mai greu,doare rau,e si normal.
Mai incercati si usor, usor, reusiti. Incercati la inceput cu degetele, apoi cu penisul.
Daca nu iti displace ideea. Nu ai de unde sa stii, posibil sa iti placa.
Pe langa asta poti incerca jucarii anale ( vibratoare, bile) care au ca scop relaxarea si excitarea.
Asa e, am uitat sa mentionez.
Nu-i bai. Ti-am venit in ajutor
Logodnicul tau este logodnicul tau si ar trebui sa te inteleaga, daca tine cu adevarat la tine ar trebui sa iti respecte decizia, si eu vreau sa imi faca logodnica mea sex oral cu finalizare dar nu ii place si o inteleg, nu este o obligatie, si daca nu vrei sa faci asta nu inseamna ca nu il iubesti pentru ca daca incepe cu genul "a pai altele faceau, sau nu ma iubesti " inseamna ca este nesimtit, cu totii avem fantezii si vrem sa facem multe dar nu toti suntem la fel.
N-o mai face anal daca nu suporti. Chiar asa de naivă poti fi, sa accepti tot ce vrea el? Dupa anal trece cumva la oral?
Toate bune și frumoase dar te-ai gândit la consecințe? Vă uitați la por.noșaguri și vi se pare că anal e plăcut și sigur, că nu riști nici măcar o sarcină. Dar ia documentează-te să vezi de fisuri anale, hemoroizi, rupturi la nivelul sfincterelor (ceea ce duce la incontinență anală)
https://www.vice.com/......a-sex-anal
Daca ai intrebat aici, inseamna ca nu vrei sa il refuzi, ci vrei sa afli o cale de a trece peste durere si de a va satisface curiozitatea sau poate chiar placerea. Atunci "Tina 188 " ti-a dat raspunsul cel mai exact si sincer posilbil, cred eu,
Multumesc. Sper sa o ajute!
beausingurlamasamea întreabă: