| Carly22 a întrebat:

Lol frate stiti ce ma enerveaza? Cand unu pune o intrebare pe TPU si promite funda.Se strang 10-20 de raspunsuri si respectivul nu da funda la niciunu. Da ce dracu.Bine,rasp. meu nu e bun sau nu ti-a convenit, da' celelalte 10 raspunsuri ce naiba au? Ai promis, da dracu o funda la unu, nu astepta sa ti se stranga 40 de raspunsuri la o intrebare de genu VAI M-A PARASIT. CE SA FAC? ca maine pe vremea asta ai sa ai tu 40 de raspunsuri. Va mananca curu sa dati funda? Bine ca unii dau cand promit si voi sunteti mai $M3CH3R! si ziceti DA CE NAIBA SA DAU EU? THX CA M-ATI AJUTAT.
Duceti-va-n... Ca deja ma enervati.
Domnisoare de 11 ani care se plang ca nu au ciclu si ca nu stiu sa sarute.
Acuma parca vad comentarii de genul de la frustrati VAI TE MANANCI PE TINE-N CUR ACUMA NU?
DA. MA MANANCA.PROBLEME? hai pa (o forma mai frum. decat duceti-va dracu)
Si nu, nu ma scuz pentru categorie / Altii intreaba de NINI dc naiba nu se da ep 1000 la aceasta categorie.
Hai, mersi ca ati citit ce am avut de spus. Iar daca aveti chef de misto, duceti-va la VacutzaInBikini sau ce naiba mai avea si Sexy nu mai stiu cum. Hermafroditele alea. (cuv. lor)

7 răspunsuri:
| Papusik a răspuns:

Mna aici ai dreptate.

| VacutzaRoscata a răspuns:

Carly,de dat asta chiar sunt de acord cu ce ai scris tu
P.S: sunt VacutzaPoartaTanga, tanga nu bikini

| VacutzaRoscata a răspuns:

Data*

| Carly22 explică:

Haose am avut o intrebare si am avut peste 20 de raspunsuri.Am reusit sa dau funda.

| Gagikaru a răspuns:

Da ma mie macar funda!

| Haose a răspuns:

Daca primesti mai multe raspunsuri numai poti da funda ( e din site cred, sau poate e o eroare ), mai ales ca unele raspunsuri se primesc rapid, si respectivul daca se intoarce dupa 10 minute are vreo 10 raspunsuri si numai are optiunea de dat funda.

Răspuns utilizator avertizat