| Fabiano21 a întrebat:

Long story short sunt într-o relație la distanță cu iubita mea si acum 3 zile ne-am văzut dar am stat doar 3 ore din cauza ca nu am autobuz mai tarziu de 4(eu care ajung la 12:30 la ea)și as dori sa imi spuneti un hotel/ o pensiune(din Suceava) unde pot sa ma cazez cu ea(16 ani) eu peste câteva săptămâni făcând 18 ani.

4 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Daca faci rezervarea pe numele tau, nu vad sa fie o problema. Hotelurile cer buletinul persoanei care a inchiriat camera. Daca crezi ca ar putea sa bata la ochi ai putea da iti iei si un rucsac sau un bagaj cu tine.

| Fabiano21 explică (pentru Aasdfghj):

Am dat email la cateva hoteluri si mi s-a zis ca trebuie sa fie insotita de parinte, cineva m-a sfatuit sa merg singur sa iau camera dubla si sa vin mai tarziu cu ea

| Aasdfghj a răspuns (pentru Fabiano21):

Atunci mai bine o lasati balta. E ca si cum tu te cazezi si vii cu o fata oarecare sa te distrezi acolo. Asa ar interpreta cine v-ar vedea. O pui intr-o situatie urata.

| bananabread a răspuns:

Iti iei o camera de doua persoane iti iei un bagaj si vine ea mai tarziu pentru ca nu stiu oamenii de la hotel cine e ca nu tin evidenta la toata lumea si poate cred ca face parte dintr-o familie de acolo