| JusTK1dd a întrebat:

LooOoOoOme dati-mi si mie Cel Mai Frum SMS/Declaratie Dragoste Va Rog Urgent! Funda + VOT

Răspuns Câştigător
| yssuuu a răspuns:

Cand tu ai aparut in viata mea totul s-a schimbat. Pana atunci nu stiam ce inseamna cu adevarat cuvantul "te iubesc". Tu m-ai invatat sa iubesc, mi-ai aratat ce inseamna iubirea si mi-ai incalzit sufletul cu dragostea ta. Iti multumesc pentru asta si te iubesc din tot sufletul. Acum mi-am dat seama ca nu vreau sa mai pierd vreun minut fara tine, am sa-ti fiu alaturi mereu! Te iubesc enorm de mult, esti totul pentru mine, esti viata mea!

Pentru mine esti raza mea de soare ce mi-a luminat strada vietii care incepea sa se scufunde in intuneric, dar asta era inainte sa te cunosc pe tine sufletelul meu. N u credeam ca voi ajunge sa iubesc cu adevarat vreodata si ca sageata lui Cupidon imi va atinge inima.
Se pare ca ziua copilului (1 iunie 2007 ) mi- a adus cel mai de pret cadou posibil. Imi doresc ca mereu sa-mi lumineze viata ca si pana acum. Desi uneori mai sunt mici furtuni pe strada mea, dupa scurt timp rasare raza mea de soare si ma lumineaza cu multa dragoste si bucurie, imi readuce zambetul de adinioara.
Te IUBESC cum nu am iubit pe nimeni si vreau ca pentru toata viata sa-mi fie luminata strada cu raza luminii, intelegerii, respectului si a dragostei infinite. TE IUBESC!

Dragostea nu este numai flori, zambete, iubire, ci inseamna si lacrimi, dorinta,
pasiune si de aceea putini au privilegiul de a-i descoperi puterea!

Sper ca te.am ajutat cu ceva happy!

3 răspunsuri:
| Silvia_6960 a răspuns:

Cea mai frumoasa declaratie este cea proprie, izvorata din inima.

| teubemady a răspuns:

In desertul buzelor tale sa ma pierd as vrea
Sub razele firavei luni sa simt atingerea ta
In oceanul ochilor tai sa se scalde sufletul meu
Sa naufragiez pe insula pieptului as vrea
Sa simti ca o vraja pasiunea in suflarea mea
Am nevoie ca de aer de dragostea ta
Iar tu si eu, un tot spre perfectiune,
Sa plutim molcom, sa uitam de lume
Totul graviteaza in jurul nostru ca niste planete
Avalansa de saruturi e o ploaie de comete
Descopar in inima`ti un soare mirific
Cu buzele caut pe trupu`ti un taram mistic
Mangaierile`mi aprinse
Invaluie corpul febril
Vocile se topesc intr-un cantec selenar
Buzele se unesc intr-un scrasnet de cristale
Te dezmierd cu puterea sufletului meu
Ca un imn balsamic rasuna glasul tau
Tu ma luminezi cu privirea ta mereu
Inchid ochii obositi si adorm

... la pieptul tau.

| teubemady a răspuns:

Draga iubita,
Subsemnatul Indragostit, domiciliat in orasul Iubirea Mare, strada Fericirii, student in anul 1 la facultatea Stiinte ale Inimii, te rog a-mi aproba cererea de a fi Iubit, mentionez ca aceasta imi este de neaparata nevoie si imi va folosi pe tot parcursul vietii, iar abilitatile mele ma recomanda pentru acest titlu.
iti multumesc anticipat si...te iubesc