BOTH
De ce?
Tu ai putea trai fara bani? (mancare, apa, utilitati)
NU!
Dragostea? E cel mai complex sentiment, chiar daca multi il aleg ca fiind cel mai de pret, putini cunosc sentimentul.
Note: Nimeni nu le are indeajuns pe amandoua.
Cand eram mic credeam ca banii si avere ma vor face fericit acum ca am crescut am realizat ca chiar asa este
Love, banii mi-i fac si singura daca ii pana aici insa fara dragoste ma pot lipsi de toti banii... Nu am fost niciodata cu cineva doar pentru bani, dar niciodata aveti cuvantul meu. Si nici nu o sa fiu. Sunt o pers care are nevoie de atentie si afectiune deoarece pun suflet si sentimente. Da-i naibii de bani ca pe aia ii faci singur daca ai un serviciu bun.
Love, God loves us even if we are rich or poor, I love my wife and i married her even if she hadn't finished her school at that time and even if she didn't had as many things as i had...
Dragostea e trekatoare.Si daca ai dragoste si iti sufla vantu prin buzunare nu e bine. Dragostea nu tine de foame.
Money pentru ca nu poti sa ti inviti iubita undeva la o terasa sau restaurant daca nu ai bani, iar sa te plimbi mereu pe strada o sa se plitiseasca.
Am citit acum mult timp o chestie, dar n-o stiu exect cum era, e vorba despre o varba a unui filozof sau ceva de genu'.
Daca nu-mi pot trai iubirea in fericire deplinsa, am sa o traiesc cat mai confortabil posibil"-Ideea e ca:daca n-o sa am o dragoste implinita, ma multumesc sa am bani. Chiar am sa mai caut vorba aia, ca mare dreptata are!
Bafta.
In mare sunt de acord cu parerile voastre. Dar...NU uitati ca dragostea aceea mare se duce destul de repede. Daca nu ai bani evidennt vei avea greutati daca vei avea greutati inevitabil vor exista anumite reprosuri iar aceste reprosuri vor crea certuri. Aceste certuri vor transforma marea dragoste in ura. asa ca daca le ai pe amandoua e perfect. pupici.
Si dragostea, si banii, pentru ca se imbina perfect.
Banii, n-or aduce ei fericirea, dar intretin iubirea.