Trebuie sa intelegi ca daca e sa te insele...te va insela INDIFERENT de ce faci tu! Nu te mai comporta ca si cum iti apartine. Fii pregatita oricand ca orice persoana sa iasa din viata ta. Fericirea ta nu trebuie sa se invarta in jurul lui.
Da e posibil sa mai faca ce a facut cu tine. Pe de alta parte poate tu ai fost un caz special. Nu poti judeca asta doar din perspectiva ta.
Daca el te inseala...cu ce te ajuta pe tine faptul ca esti mereu stresata?
Oameni buni nu va mai stresati in avans! Asteapta pana se intampla ceva.
Nu fi paranoica pentru ca stii si tu foarte bine cum gandesc ei : a da, crede ca o insel si-mi face spectacole...lasa ca-i dau eu motiv. Daca tot ma bate la cap macar sa nu fie degeaba.
Dragostea bazata pe suspiciuni e din start degeaba.
Tu vrei ca un barbat sa stea langa tine pentru ca te vrea si ii face placere sau pentru ca ii faci tu tam-tam-uri?
Daca va vrea sa plece va pleca indiferent ce spui/faci tu
Asa ca relaxeaza-te, bucura-te de mmentele frumoase cu el si nu-ti mai consuma neuronii aiurea. Problema e la tine. Nu la el
Calmeaza-ti,,piticii,,si ai incredere in el, faza ca ar putea sa se repete istoria si sa se indragosteasca de o alta fata e posibila dar tu ar fi trebuit sa vezi asta dupa comportarea lui
Buna!
Este iubitul tau, ar trebui sa ai incredere in el! Doar una dintre lucrurile pe care se bazeaza o relatie este increderea! Ar trebui sa iesi si tu sa te distrezi si sa fi fericita, in loc sa fii mereu suspicioasa!
O zi buna!
Pai de ce nu o iei invers: in loc sa i acorzi doar 0 % incredere acorda - i 100 % si apoi incepe sa scazi din procent. Trebuie sa ii acorzi incredere ca altfel nu vei avea liniste si pace. E foarte probabil sa se indragosteasca de o alta fata care ii iese in cale dar e la fel de probabil sa nu. Cred ca trebuie doar sa muti drobul de sare sa nu omoare copilul... Asa ca trebuie sa te apuci sa traiesti si sa te bucuri ca daca o tii asa o sa fii la un pas de paranoia. bafta
Mi se pare ciudat sa consideri o persoana dezgustatoare si sa nu te atraga deloc, urmand ca dupa cateva luni sa te implici intr-o relatie cu el doar ca rezultat al insistentelor sale.Cat de mult te-a batut la cap omul asta? Si ce te atrage acum la el?
Stii, uneori prima impresie e gresita, aparentele mai inseala.
Dupa cum am zis, mi-a captat interesul dupa ce i-am acordat o sansa de a discuta, nu m-am implicat in urma insistentelor. Ce ma atrage acum? Persoana lui, caracterul, inteligenta. Lucruri care trec mult peste aspectul fizic sau impresia care vrea sa o lase in jurul lui.