| mugurel021978 a întrebat:

Lucrez ca programator "baze de date Access" si mi se am impresia ca am un salariu "obscen" 1500 ron, oare este asa? Am auzit ca si gunoierii castiga mai bine, oare nu ar trebui sa ma reprofilez? ce experienta si ce bani catiga un programator?

Răspuns Câştigător
| Adyr0 a răspuns:

Ohoo, gunoierii castiga chiar foarte bine. Un salariu de gunoier poate ajunge si la 2000 de RON + nu stiu cate sporuri. nu stiu ce sa zic in legatura cu meseria ta, daca nu primesti o marire de salariu intr-un an, eu zic sa schimbi firma, poate o sa-ti fie mai bine in alta parte.

5 răspunsuri:
| mugurel021978 explică:

Ms pentru raspunsuri, luchass, sa stii ca suntem 4 persoane care aducem un profit f mare firmei, avem in jur de 100 de clienti cu mentenanta, e vb de un soft pentru transportatori. Ma pricep si la alte limbaje in afara VB (pe care in folosesc ca limbaj pentru bazele facute in MS Access- cum bine ai intuit) sincer caut altceva, macar alta firma care sa aprecieze mai mult ceea ce fac pentru ei.

| withoutme a răspuns:

Nu cred ca gunoierii castiga mai bine.cauta postul asta la o alta firma.nu te reprofila.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce programator ești tu că faci baze de date în Access (presupun că Access din suita Office)?
Un programator proiectează software, scrie pagini web cu conținut divers (de la un simplu html până la flash și java), întreține servicii de date și telecomunicații (cunoștințe TCP/IP necesare), lista poate continua la infinit.
Ce alte cunoștințe mai ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te frate in Anglia, Austria sau Danemarca si cu meseria ta poti castiga intre 2000-8000$ asa ca nu mai sta pe ganduri!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut. Am nevoie de un programator in Access. Crezi ca ai putea sa ma ajuti contra cost? sined73@yahoo.com