Buna.eu sunt in sicilia, ceea ce vreau sa-ti spun e ca ai cunosc foarte bine pe agaricii astia de italieni.cum vad o romanca gata li se pare ca e o curva si alte alea,el vrea sa te foloseasca, sti ca nu poate sa-si lase nevasta, pentru ca ramane fara avere.parerea mea e sa nu-i dai avansuri si tu, si sai explici ceea ce vrei si ceea ce nu vrei, o sa te inteleaga.ast funda
Eu nici nu ii zimbesc,ce simt pentru el e doar in inima mea,i-am sp ca el are logodnica si sa-mi faca probleme cu ia, ca eu nu sunt o spargatoare de relatii, el zice ca intelege dar continua sa se holbeze la mine si altele.cunoscindu-i,daca cu vorba nu intelege ce fac?
Eu zic ca o sa inteleaga cu vb.sau cel putin daca vede ca tu nu teuiti la el o sa se sature si o sa te lase in pace odata si odata nu?
Da,ma sicaie de 4 luni, cite o sa mai treaca?
Nu stiu sa-ti zic cat o sa mai treaca, dar u trebuie so ti tot asa si sa-i arati ca nu ersti o curva ca alte romance.am dreptate sau nu?
Nu ma intereseaza cum sunt altele, vreau sa inteleaga cum sunt eu!
Da,ca sa imblanzesti leoaica,atrage-i puiul,mai intai!
Nu te lasa inselata,omul cauta doar o aventura,stim amandoua asta.
Vezi-ti doar strict de indatoririle tale si evita-l cat poti, cu un zambet mic, cu o vorba blanda.Nu-l incuraja, ai numai de pierdut.
Ai grija!
Toate batantele fac sex cu copii mosilor sau babelor! Iti trebuie bani...baga mare.ca nu doare!
Asta nu ma ajuta,zice ca sunt perfecta,un inger,ma lauda in sat pentru felul in care gatesc,cum am grija de casa,ca sunt serioasa etc. logodnica lui stie ca el ma lauda, imi sp ingeru mirela, ma simt prost.
anonim_4396 întreabă: