Sa nu vorbesti urat. Sa nu te uiti dupa altele. Sa nu dai in ea. Sa nu o obligi sa iti spuna anumite lucruri care ea nu vrea, nu poate sa ti le spuna. Sa nu o minti. Sa nu o inseli.
Sa nu o jignesti, sa nu o ataci fizic sau verbal, sa o intelegi, sa ii fi aproape la bine si la rau, si cel mai important sa o iubesti!@
Sa nu fi cocalar. Restul vine de la sine
cocalar=analfabet, fraier, laudaros, prost, nesimtit si afemeiat.
N0w0rds aia cu "sa nu te uiti dupa altele"... nici nu vreau sa stiu ce fel de relatie ai t..., sta bine sub papuc iubitu tau?
Sa nu scuipi
sa nu te lauzi
sa nu vorbesti urat
sa nu ii povestesti mereu ca fosta ta era asa ..si pe dincolo
sa nu o jignesti
sa nu o bati (logic)
sa nu o grabesti atunci cand se uita prin magazine
sa nu ii vorbesti ca si cum ai fi fiul ei (mami meu yacc)
si mai sunt multe...depinde de femeie
Cel mai imp SA O RESPECTI (sa nu indraznesti sa ridici mana la ea...si sa nu o jignesti)
Sa ii spui k fosta era mai frumoasa mai draguta, etc decat ea...
Sa vorbesti urat in prezena ei...
Sa te porti ca un nesimtit in prezenta ei(Sa scuipi sa... mai scoti mai stiu eu ce sunete...)
Sa te lauzi...
Si sa o inseli
Aaaaaaa si tare important nu te apuca sa le spui prieteniilor cf u k ea cand faceti si voi... unde si cum asta ar fi iesita din comuni sunt unii nesimtiti care fac si asta in caz ca citeste vreunu SA VA FIE RUSINE!
Numai bine
Sa no inseli
sa no minti
sa no lovesti
sa no ranesti sentimental
sa no injuri
Sunt 3 lucruri care nu trebuie sa le faci :
a.sa nu ai mai putine clase decat trenul
b.sa nu intri alaturi de ea intr-un magazin! de asta s-a inventat online shoppingul
c.nunta.
Dumnezeule mare cand aud ce zic altii...
sa nu tipi, sa nu injuri sa nu bla bla bla(porcarii)
ce naiba...suntem oameni cu totii avem scapari
bineinteles nu se accepta batai sau mai stiu ce dar certuri si tipete sunt peste tot
1.sa nu vb urat
2.sa nu te uiti dupa altele
3.sa nu*i acorzi atentie
4.cand esti cu prietenii sa no bagi`n seama
etc
1.Nu lasa niciodata intr-o camera femeia singura cu un card plin.
2.Nu te baga niciodata in treburile ei...
3.Cumparaturile...etc.etc
Ceea ce intrebi tu tine fata de respectul de sine al fiecareia si mai ales de dorintele, visele, sperantele ei. Eu cred ca fiecare e unic asa ca nu poti generaliza pentru toate femeile o lista de lucruri. Depinde de fiecare mentalitate.
Medeya întreabă: