anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Lucrurile care ma deranjau in cuplu, acum ma lasa rece, daca inainte ma crizam si suparam, acum sunt foarte indiferenta. Distanta dintre noi ne-a indepartat, cel putin pe mine. Chiar daca am insistat mereu sa ne vedem, mereu au existat motive sa nu ne vedem din partea lui(am treaba, sunt cu ai mei,am bacul toamna asta si invat, etc).

Acum oarecum m+am indepartat si sunt indiferenta, ceea ce eu nu eram. Ce se intampla oare? Ati trecut prin asta? Oare a venit mometul sa o luam pe cai diferite? suntem de doi ani jumate.

7 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Asta este! Nu a venit momentul. Nu ai simtit "fluturasii". Mai cauta!

| Cristinaaa57 a răspuns:

Da,am trecut.ma certasem mai mereu cu cea mai buna prietena.prima data, a 2a oara, a 3a sufeream foarte mult..plangeam. A 4a oara n-a mai fost asa, adica dupa mai multe certuri pur si simplu nu prea mai simteam nimic, asta din cauza pentru ca esti obisnuita cu astfel de situatii

| DirviziuQ a răspuns:

Ma vad intr-un fel pe mine, sa zicem ca am aceeasi situatie intr-un fel. Tot eu trebuie sa-l caut, chiar daca trec si cateva saptamani nu imi scrie nimic, imi da impresia ca nici nu il mai interes, nu ii mai pasa de mine, asa ca eu am decis sa devin indeferenta o vreme sa vedem cum decurg lucrurile. Noi avem peste o luna 2 ani, deci aproape ca voi.
Cat despre tine, este un lucru normal ce ti se intampla, in subconstientul tau realizezi ca asta nu e un comportament frumos din partea lui, fiecare merita atentie, dragoste si respect. Nu cred ca ar trebui sa va despartit, dar o perioada sa nu vorbiti, sau sa luati "o pauza", asa veti vedea daca cu timpul va va fi dor unul de altul sau daca a venit moment sa terminati.
Succes happy

| DirviziuQ a răspuns:

Indiferenta*

| DirviziuQ a răspuns:

Am uitat sa mentionez, daca vrei sa iei o pauza, de preferabil inainte sa vorbiti fata in fata si sa ii spui ce probleme exista, asa poate va incerca sa se schimbe, pentru ca este rsicul ca daca luati pauza sa hotarati ca nu va intelegi si fiind o relatia asa lunga sa suferi. In schimb, data hotarasti sa devi indiferenta, nu ii zici nimic decat daca te intreaba ce ai, pana atunci vorbiti mai rar, mai sez. Totusi asta nu inseamna ca daca are probleme sa nu ii arati ca iti pasa si sa-l ajuti sau sa iesiti sa va vedeti si sa va simtiti bine.

| belabel1 a răspuns:

Aceeasi situatie si la mine.numai ca relatia e de mai mult timp.si eu ma suparam din orice, in fiecare zi plangeam, insa de la un timp nu-mi mai pasa daca ne vedem sau nu, daca imi vorbeste sau nu. Pentru mine e mai bine, nu mai sunt stresata si pot sa-mi vad de ale mele. Insa stiu ca as suferi daca il las mai ales ca e o relatie de 5 ani. Nu avem planuri de viitor si e frustrant.