anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Lucrurile stau cam asa: La o petrecere am dat de un tip pe care il stiam din liceu. Il consideram simpatic dar atunci eram mica, prapadita in adevaratul sens al cuvantului, nici nu am incercat sa ma dau la el. Acum am mai crescut, fara modestie arat bine, si la petrecerea celei mai bune prietene eu eram in centrul atentiei. Desigur ma bucuram de atentie, imi place sa ma simt apreciata chiar daca de cele mai multe ori e pentru felul cum arat si cum dansez. Pot spune ca ma misc foarte bine, o sa ma apuc chiar de anumite cursuri de dans. Toti baietii roiau in jurul meu. Ei bine apare tipul asta, eram sigura ca si el o sa ajunga la picioarele mele, ca toti ceilalti. Mi-a cerut sa fiu iubita lui, am acceptat, e dragut, popular, dc nu? Am continuat sa dansam, am plecat putin timp singuri sa ne plimbam, sa mai vorbim. Eu trebuia sa dorm la o prietena. El mi-a propus sa dorm la el. Deci subliniez, sa dorm. Asta aveam de gand, nimic mai mult. Dupa vreo ora m-am lasat convinsa. Na, am ajuns la el. S-a intamplat acum ce vroia el sa se intample, dupa ce l-am tot refuzat., dar s-a intamplat. Ei bine, nu ma simt atasata de el. Eu niciodata nu am avut incredere in barbati, niciodata, asta e una din cele mai puternice convingeri ale mele. Nici nu sunt genul sa umble cu unul cu altul. De fapt el fusese chiar al 2-lea tip cu care am avut relatii sexuale. Am ramas la el, el asa dragut s-a purtat cu mine, eu chiar daca m-am culcat cu el nu ma fraierea cu linguselile alea.
Da, ok, m-a pacalit, au trecut 2 zile intregi si nu m-a sunat. Admit ca am fost fraierita, asta este se mai intampla. Acum eu vreau sa ma razbun cumva, sa il fac sa ii para rau, si sa il atrag iar spre mine si sa il resping pe urma. Dar nu vreau sa fie prea evident. Eu am un plan, dar pana la balul bobocilor mai este asa ca nu e nimic sigur cu planul meu. Am nevoie de cat mai multe pareri, un plan concret care sa il faca sa regrete sa a incercat sa ma pacaleasca pe mine. Mie nu imi pare rau de ce am facut, dar vreau sa ii para lui rau ca s-a pus cu cine nu trebuialaughing

5 răspunsuri:
| ShowTim3 a răspuns:

Am remarcat ca esti foarte modeste, dar ai o trasatura care iese in evidenta, inteligenta!

| Marynna a răspuns:

Zici ca ai terminat liceul,scuze acum,nu vreau sa te jignesc,dar te porti ca o fata care nu a trecut inca la liceu! Nu te-a obligat sa te culci cu el,a fost si alegerea ta,nu numai a lui, deci esti la fel de vinovata ca si el. Daca zici ca toti baietii roiesc in jurul tau ar fi trebuit sa stii ca vor sex.Mie mi se pare ca ar fi un lucru tare imatur sa te razbuni pe el. Poti sa ii zici in fata, nu sa faci planuri de razbunare ca o pustoaica.

| Elena1234456 a răspuns:

Indiferenta ta o sa il doara cel mai tare.

Răspuns utilizator avertizat
| lilstar a răspuns:

Stiu ca o razbunare suna prostesc, poate am facut lucrurile sa sune gresit, vreau sa ii arat ca nu m-a pacalit, e gen player, vreau totusi sa simta asta, ca m-a avut atunci, dar vreau sa il fac sa reflecteze putin. Pe mine nu m-a ranit, dar din solidaritate pentru celelalte care au trecut prin patul lui si probabil au fost ranite, vreau sa ii dau o lectie.