Tu crezi ca ai cum sa te razbuni? Chiar crezi ca ii pasa de ce ai putea face tu? Nu l doare nici in cot. Ai fost doar o oarecare de-o noapte pentru el. Lasa-l in plata Domnului! Mi se pare asa aiurea sa faci asta cu un tip oarecare...dar nah e viata ta...
O doamne! Din prima seara. pai cum sa te mai sune ca te-o vazut din prima ca esti o usuratica? cel mai intereseaza pe el acum absolut nimic. Mai bine stai tu linistita ca poate iti face el o faza de regreti tu.
Buna.Cu toata sinceritatea,eu sunt o persoana care spune adevarul,fara sa spuna numai 'lucruri bune' la niste intrebari. Poate tie o sa ti se para stupid,insa mie imi pari o fata care stie sa-si prinda bine 'prada' ceea ce e de apreciat, insa mi se pare ca uneori si nu ma refer numai la tine, ai prea multa incredere in tine.Nu e rau sa ai incredere in tine, insa nici chiar asa pentru ca pana la urma tot se intampla sa dai de unul tot asa 'infipt' care sa te cam fraiereasca.Am observat ca ai scris ca tu erai in centrul atentiei, nu stiu cum si ca aveai impresia ca toti iti vor cadea la picioare.In viata nu le poti avea pe toate! Ai spus intr-un final ca ai cazut in 'plasa' si ca acum nu-ti pare rau.Chestia pe care eu nu o inteleg este ca din moment ce tu aveai impresia ca 'ai lumea la picioare' si ii cuceresti pe toti,de ce ai acceptat primul venit? Nu am eu dreptul de a te judeca,insa incerca spre viitor sa fii populara,insa in sensul bun prin atmosfera,glumele, chiar si fizicul tau, fara a crede ca totul e in roz si toata lumea te iubeste.In legatura cu baiatul, ce pot sa spun decat ca si-a jucat bine cartea, a stiut sa te aduca cu picioarele pe pamant.Nu spun ca a procedat bine, insa pe viitor invata sa nu mai dai ascultare vorbelor dragute, sau baietilor 'draguti'.O seara frumoasa!
Pentru primele doua persoane, Nu suntem impreuna si am peste 18 ani, nu sunt a 9-a.
Uite aici o idee: daca nu-ti place de tip nu mai fii cu el si gaseste unul cu care sa te intelegi cu adevarat. Nu crea o telenovela din situatia asta. Get a life.