anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Lucrurile stau cam asa: La o petrecere am dat de un tip pe care il stiam din liceu. Il consideram simpatic dar atunci eram mica, prapadita in adevaratul sens al cuvantului, nici nu am incercat sa ma dau la el. Acum am mai crescut, fara modestie arat bine, si la petrecerea celei mai bune prietene eu eram in centrul atentiei. Desigur ma bucuram de atentie, imi place sa ma simt apreciata chiar daca de cele mai multe ori e pentru felul cum arat si cum dansez. Pot spune ca ma misc foarte bine, o sa ma apuc chiar de anumite cursuri de dans. Toti baietii roiau in jurul meu. Ei bine apare tipul asta, eram sigura ca si el o sa ajunga la picioarele mele, ca toti ceilalti. Mi-a cerut sa fiu iubita lui, am acceptat, e dragut, popular, dc nu? Am continuat sa dansam, am plecat putin timp singuri sa ne plimbam, sa mai vorbim. Eu trebuia sa dorm la o prietena. El mi-a propus sa dorm la el. Deci subliniez, sa dorm. Asta aveam de gand, nimic mai mult. Dupa vreo ora m-am lasat convinsa. Na, am ajuns la el. S-a intamplat acum ce vroia el sa se intample, dupa ce l-am tot refuzat., dar s-a intamplat. Ei bine, nu ma simt atasata de el. Eu niciodata nu am avut incredere in barbati, niciodata, asta e una din cele mai puternice convingeri ale mele. Nici nu sunt genul sa umble cu unul cu altul. De fapt el fusese chiar al 2-lea tip cu care am avut relatii sexuale. Am ramas la el, el asa dragut s-a purtat cu mine, eu chiar daca m-am culcat cu el nu ma fraierea cu linguselile alea.

Da, ok, m-a pacalit, au trecut 2 zile intregi si nu m-a sunat. Admit ca am fost fraierita, asta este se mai intampla. Acum eu vreau sa ma razbun cumva, sa il fac sa ii para rau, si sa il atrag iar spre mine si sa il resping pe urma. Dar nu vreau sa fie prea evident. Eu am un plan, dar pana la balul bobocilor mai este asa ca nu e nimic sigur cu planul meu. Am nevoie de cat mai multe pareri, un plan concret care sa il faca sa regrete sa a incercat sa ma pacaleasca pe mine. Mie nu imi pare rau de ce am facut, dar vreau sa ii para lui rau ca s-a pus cu cine nu trebuialaughing

Vreau doar sa ii dau o lectie, n-am resentimente, din solidaritate pentru cele care au trecut prin patul lui si au fost ranite poate, de el. Nu si cazul meu, dar si-o merita. Multi playeri merita cate o lovitura sub centura

Vreau cat mai multe idei.

6 răspunsuri:
| Betty18 a răspuns:

Tu crezi ca ai cum sa te razbuni? Chiar crezi ca ii pasa de ce ai putea face tu? Nu l doare nici in cot. Ai fost doar o oarecare de-o noapte pentru el. Lasa-l in plata Domnului! Mi se pare asa aiurea sa faci asta cu un tip oarecare...dar nah e viata ta...

| MyFirstLove a răspuns:

O doamne! Din prima seara. pai cum sa te mai sune ca te-o vazut din prima ca esti o usuratica? cel mai intereseaza pe el acum absolut nimic. Mai bine stai tu linistita ca poate iti face el o faza de regreti tu.

| maryy a răspuns:

Buna.Cu toata sinceritatea,eu sunt o persoana care spune adevarul,fara sa spuna numai 'lucruri bune' la niste intrebari. Poate tie o sa ti se para stupid,insa mie imi pari o fata care stie sa-si prinda bine 'prada' ceea ce e de apreciat, insa mi se pare ca uneori si nu ma refer numai la tine, ai prea multa incredere in tine.Nu e rau sa ai incredere in tine, insa nici chiar asa pentru ca pana la urma tot se intampla sa dai de unul tot asa 'infipt' care sa te cam fraiereasca.Am observat ca ai scris ca tu erai in centrul atentiei, nu stiu cum si ca aveai impresia ca toti iti vor cadea la picioare.In viata nu le poti avea pe toate! Ai spus intr-un final ca ai cazut in 'plasa' si ca acum nu-ti pare rau.Chestia pe care eu nu o inteleg este ca din moment ce tu aveai impresia ca 'ai lumea la picioare' si ii cuceresti pe toti,de ce ai acceptat primul venit? Nu am eu dreptul de a te judeca,insa incerca spre viitor sa fii populara,insa in sensul bun prin atmosfera,glumele, chiar si fizicul tau, fara a crede ca totul e in roz si toata lumea te iubeste.In legatura cu baiatul, ce pot sa spun decat ca si-a jucat bine cartea, a stiut sa te aduca cu picioarele pe pamant.Nu spun ca a procedat bine, insa pe viitor invata sa nu mai dai ascultare vorbelor dragute, sau baietilor 'draguti'.O seara frumoasa!

| lilstar a răspuns:

Pentru primele doua persoane, Nu suntem impreuna si am peste 18 ani, nu sunt a 9-a.

| Nyghtshadow a răspuns:

Uite aici o idee: daca nu-ti place de tip nu mai fii cu el si gaseste unul cu care sa te intelegi cu adevarat. Nu crea o telenovela din situatia asta. Get a life.

| MissFashion a răspuns:

Inseamna ca treci a 9a la liceu? si deja ai facut-o :O:O:O