Parerea mea,
Acea fata incearca doar sa te desparta de actuala. Ce are fata asta are si prietena ta Incearca sa o impaci si poate o sa te ierte
Ns mult frate dar nu-i asa de usor .Ea inseamna chiar totu pentru mine, doar ia mi-a ramas! Si nu vrau so pierd. oricum mersi de sfat;(
Cu iubita actuala...normal dar nu stiu daca ma va mai axcepta
Are suflet bun...ma iertat
Încearcă să o îndepărtezi pe acea fată. Trebuie să fi fidel față de iubita ta. Nu îi spune iubitei tale ce s-a întâmplat, dar fii atent la cealaltă fată să nu se bage în relația voastră.
fundă?
I-am spus deja O sa incerc sa-i arat ca doar pe ea o iubesc!
Tipa aceea nu este indragostita de tine, poate este doar geloasa ca pe ea nu o poate iubi cineva caruia sa nu ii pese doar de fizic. Despre prietena ta, se simte cu siguranta rau, poate usor tradata, incearca sa ii arati ca iti pare rau, fi dulce cu ea, scoate-o in oras, joaca-te cu ea._. arata-i ca ea este singura fata din inima ta, ca este cea mai importanta si ca in acelasi timp, desi ai gresit, o iubesti. Ceea ce ai facut nu este nici chiar foarte grav, adica bine, daca este genul de fata geloasa, este putin grav faptul ca ai vorbit cu alta fata umm un timp mai lungut, dar e in regula, a gresi e omeneste.
Deci, capul sus si demonstreaza-i ca o meriti >:d
Nu...fata aia chiar ma place, nu stie ca am iubita!
Va multumesc tuturor... I-am povestit si ma inteles si inca ma iubeste , la inceput a fost trista dar dupa si-a revenit si m-a iertat, va multumesc la toti, mai ales tie deci ai funda