Este relativ complicat, trebuie rabdare si intelegere din partea partenerei. Cand simti ca te apropii de ejaculare, te opresti, scoti penisul din vagin, luati o mica pauza de 1-2 minute(cu saruturi, mangaieri, dar fara penetrare). Si apoi continuati. Faci asa de fiecare data pana cand actul sexual ajunge la odurata normala (pentru inceput puteti alege durata de 20 de minute, fara sa calculati si pauzele). daca faceti asta la fiecare contact sexual, vei vedea ca in 6-8 luni se vor vedea rezultatele, pauzele vor fi mai rare si in cativa ani problema se va rezolva complet. E important sa faci acelasi lucru de fiecare data si cand te masturbezi, dar sa nu te masturbezi excesiv (maxim de 2-3 ori pe saptamana doar in perioadele in care nu ai activitate sexuala).
Buna!
Pai,daca e cum spui tu, inseamna ca faci dragoste cu persoana care o iubesti, de care te simti atras.intr adevar, e neplacut atat pentru tine cat si pentru partenera ta, dar daca asta e situatia.nu stiu.incearca sa nu te mai concentrezi atat in timpul ala si cred ca ar fi mai bine sa renunti la preludiu,asa zic eu,bine doar daca la voi exista preludiu,pentru ca in perioada acea de incalzire,ca sa zic asa, tu fiind deja supraincalzit, e normal sa nu te mai poti stapani si uite asa te tine doar 3 min.
Incearca si varianta asta si vezi ce ti iese!
Bafta!
Un prieten mi-a zis sa nu te gandesti la pers iubita cand faci dragoste... mi-a zis ma ma gandesc la o maimuta sau cv si te ti mai mult, eu n-am incercat poate merge incearca