| bisnestav a întrebat:

Lume am o intrebare foarte serioasa! Cu o zi in urma am fost la prietena mea,si ca si orisicare indragostiti ne sarutam chestii din astea,dar ea mi-a spus ca face toate astea doar ca intelege ca sunt baiat si chestii din astea,in sens ca inlocuieste sexu ca ea nu e gata sa aiba relatii, ce poate sa insemne asta, poate sa o faca din obligatie? dau funda rog seriozitate

Răspuns Câştigător
| Demonull a răspuns:

Nup,nu e din obligatie dar cunoaste nevoile barbatilor si a dorit sa puncteze si sa impuste si doi iepuri.translate„te iubesc, dar nu sunt pregatita din acest motiv vreau sa ne rezumam doar la saruturi„. stii fetele isi gasesc cu greu cuvintele in anumite situatii, dar noi trebuie sa le intelegem si sa nu interpretam gresit ce spun, chiar daca scot pe gura niste porumbei.Ma abtin sa dau numele(MrAlex), dar raspunsul este foarte idiot.

| bisnestav explică (pentru Demonull):

Dar sunt mai mic ca ea cu 3 ani si 2 luni in sens ca ea are 17 da eu 14 si totuhsi eu sunt mai dezvoltat la minte decit ea ea e cam copilaroasa, si poate ar conta virsta si toate chestiile cu saruturile din obligatie nu?

| Demonull a răspuns (pentru bisnestav):

E de apreciat, in ziua de azi fetele nu se uita la baieti mai mici tongue

| bisnestav explică (pentru Demonull):

Dar e posibil sa se foloseasca de mine nu? caci cind se va intilni cu unu mai mare sa nu para o proasta

| Demonull a răspuns (pentru bisnestav):

Exista si varianta asta, esti gaigu de proba tonguenu stiu, tu poti stii stai langa ea

8 răspunsuri:
| Anet a răspuns:

Eu zic ca nu o face din obligatie si mai zic si ca ii pasa de tine, fiindca in caz contrar nu facea ce facea ceva ce nu e pregatita doar ca sa iti faca tie pe plac. Explica-i ca pentru tine e mai importanta ea, si ca sexul nu conteaza prea mult si ca lucrul asta o sa se intample cand amandoi veti fi pe deplin pregatiti.Bafta!

| Ea12345 a răspuns:

O face pentru ca te iubeste si se gandeste la tine, exact in situatia ei am fost si eu.Nu ma simteam inca pregatita, dar vroiam sa nu par un copil si sa ii dau totusi ceva care sa-l multumesca pana vom face pasul cel mare. Nu o face deloc din obligatie, caci daca nu ii pasa, nu facea nimic si gata. Eu chiar cred ca te place.
Bafta!

| MrAlex a răspuns:

Pai din cate am vazut ce ai scris.ea ar sta cu tine doar ca sa se laude ca are prieten..eu as zice sa vorbesti cu ea si intreab-o daca vrea o relatie serioasa sau de ce sta cu tine?! succes.

| Roibu a răspuns:

Nu stiu ce sa zic dar daca ea ti-a spus asta inseamna ca da o face pentru ca are niste sentimente fata de tine si ca nu vrea sa te raneasca motiv pentru care este si acum cu tine vrea sa intelegi ca ea incearca sa te ajute pentru ca tu sa vezi ca poti avea o relatie cam cu orice fata.