Asa gandesti acum elasexygagica
Cand ai sa ai un copil nu ai sa mai crezi asta.Copilul ala o sa fie parte din tine, tu l-ai nascut, si o sa vrei atat de mult sa ii asiguri fericire, si tot ce isi doreste incat ai sa il pui pe locul I, inaintea ta.
Cred ca e bine sa ai un bebe dupa 25-26 de ani incolo, sa mai profiti de tinerete, si apoi sa ai timp suficient cat sa ti-l dedici lui si sa fii o mama buna si responsabila, iar tatii la fel.
Da mare cucoana te mai crezi Ela. Ce viata de vedeta mai visezi tu! Sau poate esti si nu stiu eu.Pai de unde o sa ai tu bani de bona si de somonel si de calamari si alte moluste si? Ai vreo sursa de venit suplimentar, spune-ne si noua, pentru ca banuiesc ca mai toate mamele din lume isi doresc ceea ce-ti doresti si tu, numai ca nu au posibilitati materiale.sau nu vor sa renunte la mica faptura careia i-au dat viata.Toate femeile au o viata, dar in momentul cand sunt si mame, viata lor, devine copilul lor.Altfel,sunt egoiste si apar Marile conflicte Mama-Copil.
Pai te gandesti un pic ca daca mama ta ra fi gandit asa tu nu mai esistai sau nu prea aveai ce manca si cu ce te imbraca?
acum gandesti asa pentru. ca esti o copila needucata probabil si nu ai o putere de intelegere si pui intrebari tampite de car la varsta ta nu cred ca te intereseaza si la care cand o sa fii mai mare o sa afli singura raspunsul
daca stii sa folosesti bani cu cap o nu va trebui sa limitezi nimic iar copilul tau va trai ferici si cu tot ce are nevoie alaturi de tine si de celalalt parinte
Nu ai inima. daca parintii tai ti-ar fi facut asa? nu ai mai fi ajuns aici sa ai calculator sa fi fericita si multe altele...
Mai intai fa un copil si vorbim dupa aceea.
Restaurantul cu gindaci de mare o sa fie ultima ta preocupare.
Ai probleme, mari probleme
Ce o fi in mintea ta?
N-ai suflet sau ce, tie ti-ar placea sa iti faca parintii la fel?
Esti dusa cu pluta nu gluma.
Thu nu iti dai seama ca astfel de compromisuri au facut parinti tai pentru tine ca sa poti avea tot ce iti trebuie in momentul de fata?
cum au zis si ceilalti tu na`i inima?
Buna! Am doi copii frumosi, pe care incerc sa-i cresc frumosi si la suflet si caracter. Incerc sa le dau o educatie... fara principii limitate si inainte de toate, ii invat sa respecte OMUL, cu tot ce are bun sau rau. Sa inteleaga ca fiecare dintre noi suntem diferiti, fiecare avem dreptul la viata pe care ne-o dorim si atata timp cat aceste lucruri nu fac rau nici noua nici celorlalti din jur, este ok.
Deci, eu merg in continuare la petreceri, escapade cu prietenii, imi cumpar lucruri care-mi fac placere si continui sa-mi iubesc copiii din tot sufletul, insa nu cred ca trebuie sa renuntam sa traim si pentru noi, atunci cand avem copii. Copiii nu sunt poveri in viata noastra, ei nu vin ca sa ne distruga ce aveam pana in momentul aparitiei lor. Ei sunt o binecuvantare si daca stim cum sa procedam, pot deveni cei mai buni prieteni pe care-i putem avea!