| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Lume eu sunt foarte suparat si foarte dezamagit, este o fata perfecta pe instagram pe care o saltkuiesc (slava cerului ca are profilul public) si mereu posta poze extraordinare cu ea inainte de club, in club sau orice alt eveniment la care asista sau chiar simpla iesire. are poze de nota 10 se vede ca stie a poza. Dezamagirea mea este ca de cand are prieten a devenit foarte monotona, nu mai posteaza poze, posteaza doar selfie si cu iubi, se vede ca iubitul o trage in jos (nu ma intereseaza relatie cu ea, imi place doar cum arata si pozele ei ) de ce fetele cand se cupleaza se dedica asa de mult iubitului incat devin banale sad

Răspuns Câştigător
| NameHarris a răspuns:

Ce iti mai place sa faci laba la pozele eilaughing

16 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Las' ca gasesti alta, e inflatie.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu le strica deloc relatiile.
Asta cu care ies eu, e foarte chill, pentru ca are prieten. Nu apar complicatii, nu posteaza pe Facebook fiecare suc baut (cu altii).
Pe scurt, tu ai probleme cu viata sociala, eu am dat raspuns doar ca sa ma laud laughing
Unii se schimba prea mult, si mai ales prea brusc, cand sunt intr-o relatie, altii raman neschimbati. Oricum, ce vezi pe Facebook difera mult de persoana reala. Daca vei avea ocazia sa o cunosti, imi vei da dreptate.

| Dariusuu a răspuns:

Te sfătuiesc să o laşi naibii în pace că nici măcar nu ştie că exişti.

| VerginicăVacăGrasă explică (pentru Dariusuu):

Frate mie imi plac pozele ei ATAT nu ma intereseaza daca nu stie ca exist

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca daca as avea pentru cinci minute acces la mintea ta as iesi de acolo alergand cu mainile deasupra capului, zbierand si plangand in hohote...

| Oana92 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nuuuu, nuuu, daca ti se ofera sansa asta sa o refuzi! Sa nu iei si tu microbul ''A1H1Cabana" sau "A1H1Cearseafuri", ca nu exista antidot! laughing

| VerginicăVacăGrasă explică (pentru Oana92):

Cabana si Cearsafuri pana la moarte

| anonim_4396 a răspuns (pentru Oana92):

Awww, ce dulce! Isi face Oana griji pentru mine!

Dar in mintea cuiva tot trebuie sa stau si eu, doar nu raman afara, in frig!?

| Oana92 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si una mai sanatoasa nu gasesti? A mea e mai bolnava ca asta, in caz ca iti trecea prin mintelaughing Si apropo, ti-ai cerut dreptul la cuvant, eu ti l-am oferit si acum ma lasi singura la greu? Tu ai vazut ce avalansa de tampenii e pe aici de doua zile? Sau tu vrei sa sari peste ziua ta de raspuns si sa treci direct la aia in care o facem impreuna? ...comentam impreuna vreau sa zicwinking

laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Oana92):

sad Am o perioada mai agitata la munca si nu prea mai reusesc sa-i pacalesc pe ceilalti sa-mi faca treaba in timp ce eu stau pe TPU... Am mai comentat zilele acestea dar, avand in vedere supradoza de empatie pe care o pun in fiecare raspuns si tactul cu care ma adresez interlocutorilor, 90% dintre raspunsurile mele sunt sterse de catre admini. Sansele ca un raspuns sa ramana sunt invers proportionale cu cat de amuzant a fost acesta.

Nu ma indoiesc ca spui adevarul in ceea ce te priveste dar e tipul de minte bolnava care imi este pe plac. Cu totii suntem putin bolnavi, trebuie doar sa-i gasim pe cei compatibili cu propriile afectiuni happy.

Si normal ca a treia zi este cea pe care o astept cel mai tare. Primele doua exista oricum doar ca sa-ti ofere tie falsa iluzie ca ai avea spatiu de manevra si ca nu te manipulez pentru a-mi servi, mai tarziu, propriilor scopuri meschine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cât de plictisitooooor. yawn
Şi câtă frustraaaree.

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Hahahaha laughing din cauza societatii, sau probabil ca iubi ii spune " pune-ti pozele cu fundu gol pe privat ca sincer, imi e frica sa intre admiratorii tai care probabil sunt smecheri pe tine si sa ma caute sa vada ce "pampalau" sunt de fapt "... Deci o incuie in lumea "lor" pentru siguranta, relatia devine monotona, apar tensiuni negative si vine si gaseste un nenorocit ca mine care ii spune " da-te jos de pe mien si fa ce vrei, totusi sa ajungi la cina la 20:00, sa porti ceva usor! " Bummmm laughing

| ToKen a răspuns:

Pai, isi gasesc persoana in care doresc sa investeasca, si-o fac.
Devine "banala" pentru ca nu mai vrea sa atraga pe nimeni, presupun.

| laviniabeluska11 a răspuns:

Inseamna ca trebuie sa iti gasesti alt material de masturbare.

| cyoby98 a răspuns:

Acum este in relatie nu mai vrea admiratori sau atentie acum vrea liniste si alinare din prtea partenerului, nu iti face griji mai gasesti tu si altele laughing))