Pai cand te angajezi si ai un loc de munca te bagi in chirie si stai cu ea dar esti sigur ceea ce faci? Poate fata aia profita de tine si iese cu altul
Insoara-te cu ea! E cea mai rapida solutie. Zici ca va iubiti, ca nu puteti sta unul fara altul... ce mai astepti?!
Da, ai facultatea.
Dar asta nu e un motiv prea puternic; daca va iubiti asa mult, o sa poti si sa muncesti ca sa stea cu tine!
Acum te intreb: esti sigur ca dupa numai 3 zile impreuna va cunoasteti atat de mult si va iubiti?!
Eu zic sa mai reflectezi!
Nu degeaba si tu esti in dubii!
Cred ca e o poveste foarte frumoasa, adica zici ca e din poveste. Si dragoste fara suferintsa nu exista, fii sigur de asta. Daca va iubiti, puteti sa treceti peste orice.Si e mai interesant asa, pentru ca daca v'ati fi vazut, va plictiseatsi unul de altul, cat de curand.Deci sper sa va iubiti mult
Daca ink nu e la facultate in Suceava si ai unde sta cu ea, adu-o la tine Si la anul intra si la facultate
Dar este f greu sa stati despartiti Trebuie sa gasesti o solutie ca sa fiti impreuna :X Iubiti-va mult de tot:* Pt ca dragostea este cel mai frumos lucru dp pamant
Nu stiu ce sa zic dar parerea mea e ca daca amandoi sunteti majori. ai putea sa o chemi sa stati la tine daca zici ca ea e momentan libera... dar pana atunci eu zic sa aveti incredere in continuare unul in altul si sa speratzi si veti vedea ca va veni o vreme cand toate vor fi de partea voastra si totul va fi bine doar trebuie sa aveti in credere in voi si sa speratzi. alta solutie nu stiu. dar nahs sper ca te-am ajutat
Doar ai incredere in ea si intr-un final totul se va rezolva! Dar orice ai face, nu ii cere sa va desp! Vei vedea ca asta e cu siguranta o dragoste adevarata care va trece peste orice obstacol daca luptati pentru asta si aveti increderesi nu te gandi la varianta ca te`ar pwtea inshela! Daca te insela cu altul, automat avea si sentimente pentru el. Crezi ca isi mai irosea min cu tine?
Situatia ta e un pic dificila din cauza distantei dintre voi, dar daca va iubiti asa mult chiar nici asta nu conteaza. Vorbiti zilnic la telefon si asteptati cu nerabdare sa va revedeti. Daca ati fi toata ziua impreuna ar mai apare inevitabilele certuri dar asa flacara iubirii este mereu aprinsa. Dupa ce te vei duce la ea cauta sa-i cunosti parintii si sa le faci o impresie buna astfel incat sa aiba incredere in tine si sa o lase si pe ea sa vina in Bucuresti. Dupa ce o prezinti parintilor tai ati putea sa va vizitati unul pe celalalt mai des adica o saptamna sa te duci tu la ea in weekend iar cealalta saptamana sa vina ea la tine. Dupa 2-3 ani va casatoriti si uite cum totul se termina cu bine!
Uite parerea mea::
dragostea trece prin stomac.
Sa nu te gandestisa lasi facultatea pentru. ea. da poate va iubitzi, sunteti f. legati, dar este cel mai bine sa ramai cu picioarele pe pamant. MAi sunt fete frate,
nu este singura. Asta este, cel mai bine este sa o uiti. incearca, poate gresesc, dara iti zic din tot sufletu, las. o! asta este, distanta este prea mare, destinu nu va vre. a impreuna!
poate nu ti.am fost de prea mult ajutor, dar dupa mine. este solutia ce. a mai bine,
p. s sa NU te casatoresti acum cu ea! este prea devreme pentru. casatorie.
Va multumesc din suflet de sfaturi, asta este tot greul ramane la mine, nu stiu ce o sa fac, oricum nu se pune problema de casatorie inca nu e vremea la 20 de ani, dar o solutie trebuie sa fie nu stiu si ea zice mereu ca o sa iasa soarele si pe strada noastra si nu stiu de ce dar o cred mai ales ca si ea imi repeta mereu ca nu a mai simtit niciodata asa ceva de intens pentru un baiat, o atractie asa puternica care nici ea nu si-o explica asa de rapid si nici eu... da asta e poate suntem facutzi unu pentru altul cine stie.Eu mereu ii zic ma tu mi-ai facut vraji ceva atunci de ma gandesc numai la tine mereu, ea ca nu, ca doar mi-a furat inima si are grija de ea. O iubesc si nu am ce sa fac si tot ce ma tine asa sa mai sper fara sa fiu langa ea e momentul in care o sa ma intalnesc din nou cu ea. Mereu imi zice ca viseaza ca adoarme cu mine in bratze, mereu visez si eu, ceva e acolo puternic care ne tine, acum nu stiu nici eu cum sa fie pe viitor mai ales ca zicea cineva sa ma mut cu ea, la mine e exclus, momentan inca stau cu ai mei, nu mai am de gand mult dar pana atunci nu stiu. de aia e si asa greu, oi vedea ce o fi pe viitor.momentan stiu doar ca o iubesc enorm si ea la fel.Va multumesc la toti din nou pentru sfaturi oricum ar fi ele bune sau rele...
Buna sper ca sfatul meu sa te ajute. Daca ea este sincera cu tine si tu esti sincer cu ea nu are rost sa rupeti relatia. 2 persoane sincere se gasesc rar. si eu am avut o astfel de relatie, dar din pacate nu mai este si sufar si eu, dar si acel baiat, a trecut aproape 2 ani de cand nu ne.am vazut, dar nu pot sa il uit. ai suferi mai mult stiind ca ai dat cu piciorul unei posibile relatii. incearca sa o iei la tine, sa fiti unul langa altul si nu va poate desparti nimic. macar stii ca ai incercat...