Mie îmi plac cele care se comportă ca ultima târfă și la final spun că sunt virgine
Mie imi plac si mai tare topicurile de genul: am facut sex neprotejat, credeti c-am ramas gravida? Daca te iei dupa ce intrebari pun, ai zice ca fetele astea inca n-au aflat cum se fac bebelusii. Ca nu-i aduce barza, ci apar uneori in mod accidental (spre nefericirea lor), când nenea uita sa-si puna prezervativul.
Deh, generatiile se schimba si odata cu ele si gandirea oamenilor! Nu pot ramane toate pe lumea asta ca pe vremea ta.
Dumneavoastră sunte ti fată sau băiat? Multumesc.
Sunt baiat.
Mersi
Daca e asa, inseamna ca esti foarte mult influentat / a de gandirea si spusele parintilor tai. Eu sunt contra acestui fapt din cauza propriei experiente, anume urmarea ' invataturilor ' parintilor, fiindca am fost un adolescent model care nu a creat probleme, toata ziua cu burta pe carte, ascultator, relatiile cu fetele se rezumau la ' da si mie tema la mate ', zero fumat, zero droguri si alcool si... totusi am avut esecuri in viata! Deci faptul ca esti cuminte in perioada adolescentei sa stii ca nu-ti garanteaza nimic mai tarziu!
Aha, deci tu ai impresia ca esti "ratat" ca nu ai pupat in dos fetele de la 14 ani si cei care beau 2 beri cu nasul sunt "baieti de baieti"? denoti inteligenta cu carul nu am ce zice. specific generatiei noastre care intreaba daca face sex fara prezervativ poate ramane insarcinata
:-) Nu, nu fac parte din generatia celor care pun asemenea intrebari si da, ma consider ' ratat ' fiindca nu am facut sex de la 14 ani.
Mai explic o data, poate intelegeti... faptul ca nu faci ' zburdalnicii ' la varsta zburdalniciei, adolescenta, nu este o garantie de succes pentru mai tarziu.
In primul rand nu ai regrete mai tarziu, regrete ca nu te-ai distrat atunci cand era momentul si in cazul experientelor in dragoste la varste mici, in jur de 14 ani... pai, sunt experiente! Vei stii mai bine mai tarziu sa cantaresti ce face si ce spune partenerul, sa nu mai zic de partea fizica a relatiilor, unde daca nu practici nu stii.
Aha! bine punctat. Pai dupa ce te casatoresti stai 'in banca ta' si faci sex numai cu partenerul / partenera, aia faci! Nu s-ar ajunge la inselarea sotului / sotiei daca toata lumea si-ar trai adolescenta si ar zburda si schimba partenerii la varste fragede. Ti se par libertine fetele de 14 ani? Stai sa le vezi pe alea casatorite!
Ce mentalitate ai. nu am zis daca nu faci de la 15 ani o sa ai de la 30 dar atunci e cand trebuie sa te tii de scoala. plus ca sunt multi care si pot invata si sa aiba si iubite. cunosc atatea persoane care pana la 25 30 de ani nici nu au cautat iubite, se concentrau pe munca si dupa s-au casatorit direct si dupa 12 ani inca sunt casatoriti. tu doar ai facut lasat "afara" si cred daca nu faci sex la 12 ani o sa ramai virgin toata viata. mentalitate de luat in ras. si cat despre "experienta" ce pot zice, daca o fata te ia doar pentru "experienta" ta e clar cati 2 bani da pe tine, persoana ta.
Eu totusi iti raspund, desi stiu ca vorbesc singur fiindca tu n-ai trecut prin astea si nu le poti intelege! Tu zici ceva despre scoala... eu as completa ca nu numai cumintenia nu-ti garanteaza nimic in viata, nici macar diploma din buzunar nu face asta! Trezeste-te, sunt milioane de someri cu diploma in Romania, si sa nu-mi spui ca nici unul nu are nimic in cap dupa o scoala sau o facultate terminata! Si eu am terminat o facultate la stat, precizez asta ca sa nu ma bestelesti ca am diploma de particulara, si nimeni nu m-a angajat decat pe post de mecanic auto, pe motiv ca ' n-am experienta '. Despre ultima ta fraza nici nu mai deschid o discutie... gaseste un baietel de 10 ani sa il convingi ca fetele iubesc caracterul mirific si sufletul frumos, nu incerca cu mine
"aietel de 10 ani sa il convingi ca fetele iubesc caracterul mirific si sufletul frumos, nu incerca cu mine" ma refeream ca se poate invata in 2 chestiile astea. nu sunt dobitoc sa cred minciunile in mare ale fetelor cu " sufletul conteaza".
Ai dreptate, multe fac chestia asta de la varste fragede ...la T/A fara tine e cam plictisitor...
Nu ma mir, din moment ce cartea nu le place, educatia din familie lipseste, anturajul ales aiurea. Toate astea contribuie la aparitia generatiilor "moderne".
Anturajul, nu toate sunt asa, dar majoritatea sunt. In prealabil iti dau dreptate
George0197 întreabă: