Nu, nu există aşa ceva.
Sau cel puţin nu în cazul meu, omul care dă drumul la sentimente numai după ce am trecut bine prin filtrul raţiunii.
Or... ca să mă îndrăgostesc eu trebuie să o respect, să o înţeleg, să fiu sincer cu ea şi să mă simt bine în prezenţa ei. Aşijderea trebuie să facă şi ea.
Ei bine, ca să se întâmple alea de mai sus, trebuie timp or... nici într-un caz de la prima vedere.
Numai bine.
Nu cred in dragostea la prima vedere, trebuie sa cunosti omul cat de cat pentru a te indragosti de el.
Dragoste la prima vedere nu cred ca exista. cel putin pentru mine. poate exista o oarecare atractie fizica. dar dragostea adevarata vine cu timpul.
Nu spun ca nu conteaza fizicul.bineinteles ca conteaza si asta. dar dragostea este un sentiment profund, nu te atrage doar exteriorul, ci si interiorul acelei persoane. vrei sa fii cu aceea persoana mai mult, sa se infirirpe ceva intre voi.atractia este doar ceva trecator, insa abia atunci cand incepi sa o cunosti mai bine(cum este, daca sunteti compatibili) atunci apare dragostea.sau in alt caz te poate atrage doar fiindca arata bine si doar atat, nu poti simti ceva pentru ea. sper ca m-am facut inteleasa.nu judec pe nimeni dupa felul in care gandeste, fiecare cu parerea lui
Carmen si acea atractie fizica care exista la inceput tot in categoria la prima vedere ar fi, nu crezi?
Pai carmen care ar fi pasii? sincer, toti spun ca nu conteaza fizicul, ci dor psihicul, pe naiba, toate merg mana in mana, asa zisa sclipire, bine-nteles prima este atractia fizica, dara daca nu ai putea sa-l vezi ci doar sa-l simti...atunci nu cade atractia fizica?
Georgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii întreabă:
Notmyaccount întreabă: