Eu cred! Si partea cu inselatu;... daca cunosti bine persoana inainte sa aveti o relatie nu creed ca se va intampla asta.
@sonya
Ai dreptate ce spui cu lumea virtuala,insa sunt sanse ca acea persoana sa fie si mai buna decat pare pe internet si sa nu ceara prea mult de la tine, sa te astepte, sa te inteleaga mai bine si poate ca nu e mai rau
Am crezut vreo 3 luni...pana mi-o fracturat sufletu fata pentru care as fi facut orice.La distanta nu ai nicio certitudine ca ea nu te inseala pe la spate + ca nu ai parte de contact fizic care, dupa parerea mea, constituie o mare parte dintr-o relatie. Una e sa ii soptesti ca o iubesti la ureche, alta e sa faci acelasi lucru da la telefon.Pe scurt: AM CREZUT, ACUM NU MAI CRED...
Da cred intr-o relatie la distanta dar uneori nu se termina prea bine pentru ca nu aveti acelasi asteptari unul de la altul. Vreau sa spun ca virtual toti parem mai perfecti decat parem in realitate...In fine...Sa sti ca exista pentru ca si eu am avut.
Eu cred tocmai am o relatie la distanta si ne intelegem foarte bine. Avem incredere unul in celalat si facem tot posibilul sa ne vedem cat mai des:X:X
Sincer,NU! Nu,nu cred, dar am dovada in fata measora mea are o relatie la distanta, de 2 3 ani, si se inteleg foarte foarte bine si nu-mi vine sa cred
Hi Myry! Din experienta mea, nu as mai incerca vreodata o relatie la distanta. Am fost cu un baiat timp de 2 ani si jumatate, distanta dintre noi era cca 200km, si ne vedeam aproape lunar, doar atat se putea, dar iti dai seama ca mai mereu ma simteam singura si ii duceam dorul zilnic, era ca si cum in fiecare luna cand ma duceam la el sau el venea la mine, era craciunul si eu primeam "cadoul" apoi incepeam sa ne certam cam des, sa nu mai existe incredere. si in final sa ne despartim... oricat de mult poti iubi pe cineva. daca nu-l ai langa tine. atunci cand simti nevoia, e in zadar si pana la urma urmei tot ai sa intalnesti pe altcineva care sa-ti capteze atentia, din orasul tau.
Nu! Eu cred ca atunci partenerul/partenera te poate insela usor si fara ca tu sa afli!
anonim_4396 întreabă:
AshleyYy întreabă: