Te sfatuiesc sa astepti cu calm pana cand iti vine menstruatia. Daca nu apare, numara 10 zile de la data intarzierii si fa un test de sarcina.Nu e obligatoriu sa astepti 21 de zile.
Eu te inteleg, dar stresul nu te va ajuta cu absolut nimic.Incearca sa-l canalizezi in constientizare pentru data viitoare, ca sa nu mai ajungi in situatia de fata, altfel doar te imbolnavesti.
Te sfatuiesc sa astepti cu calm pana cand iti vine menstruatia. Daca nu apare, numara 10 zile de la data intarzierii si fa un test de sarcina.Nu e obligatoriu sa astepti 21 de zile.
Eu te inteleg, dar stresul nu te va ajuta cu absolut nimic.Incearca sa-l canalizezi in constientizare pentru data viitoare, ca sa nu mai ajungi in situatia de fata, altfel doar te imbolnavesti.
Pentru liniștea ta, ai putea DUPA 21 DE ZILE DUPA CONTACTUL SEXUAL, sa îți iei un test de sarcină.
Și despre lichidul acela preejaculator(cred că asta și înseamnă), ai avea șanse sa rămâi însărcinată...doar daca:
- erai în perioada fertila
- sau o masturbare sau act sexual cu ejaculare.
Lichidul contine sperma si poti ramane însărcinată.
Dar nu vreau sa te sperii, nu cunosc despre lichidul seminal. Deci totuși ai putea sa faci un test de sarcină.