| Iancugeorgiana a întrebat:

Luni este ziua fostului meu prieten.Ar trebui sa ii dau un mesaj ceva, s-au sa ii spun pe messthinking
Ceva idei?

10 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Un "la multi ani si tot ce-ti doresti" este de ajuns.
Daca te-a lasat el,mai multe cuvinte ar insemna ca incerci sa-l recapeti inapoi.
Daca l-ai lasat tu, mai multe cuvinte ii vor da noi sperante.
Asa ca, putine cuvinte, civilizate si politicoase, sa vada ca nu-i porti nici o ranchiurna si ca respecti inca ceea ce a fost frumos candva intre voi.

| Cătălina a răspuns:

Poti sa ii dai ori un mesaj ori sa ii spui pe mess. Oricum ai face-o va conta mult, ca semn de respect.

| MaDeclarFan a răspuns:

Parerea mea e ca ar fi frumos si normal sa ii scrii pe mess la multi ani.Nimi mai mult, totusi e ziua lui si doar pentru ca nu mai sunteti impreuna, nu inseamna ca nu ar merita o urare de ziua lui.

| Ionica9119 a răspuns:

Parerea mea e ca marti e ziua mea, deci ai putea sa-mi dai mie un SMS!
Glumesc! Da-i un SMS, sau suna-l. E un gest frumos, indiferent de ce a fost intre voi.

| doc69 a răspuns:

Drace pai singura ai spus ca e fostul..traiesti in trecut? vezi-ti de viata.el nu mai e in viata ta.

| swagMeOutBitch a răspuns:

Coincidenta.k este si ziua unui prieten foarte bun d al meu
Eu zic sa il suni si sa ii urezi la multi ani, ar insemna mult pentru el..sau propune-i sa va intalniti undeva

| Euletitia a răspuns:

Buna! Daca v-ati despartit in relatii ok si, e ventual, ati mai pastrat legatura, ii poti da fie un SMS pe telefon, fie un mesaj pe mess, fie ii poti posta pe wall-ul de pe facebook un m, esaj simplu, ca oricarei altepersoane cunoscute, gen:"La multi ani! Iti doresc sanatate, fericire si succes in noul an scolar(daca e elev si luni incepe scoala)!".

| draky90 a răspuns:

Depinde,are prietena? Sa nu aiba vreo capsomanca, si sa-i faca capul calendar, daca din greseala citeste acel mesaj...

| RemusAndrei a răspuns:

Sa-i dai niste rechizite.

| CrazyKiss a răspuns:

Pai depinde daca ati ramas prieteni sau a fost o despartire cu "scaneti". Poti sa-i spui la muli ani si sa fie fericit.Si cam atat, doar e fostul, nu poti sai dai o declaratie de dragoste. Ceva simplu si gata!