Lasa-l ca nu e de tine, baiatul se crede buricul pamantului si nu te vad fericita alaturi de el
Stiu... Dar nu ai ce face daca el te trateaza asa. Trateaza-l si tu la fel, sa vedem cum o sa se simta si el.
Ma simt ca un ****... si-a batut joc de dragostea mea. mereu am lasat totul pentru el. a fost pe primul loc in inima mea.
Nu merita tot ce faci pentru el. Si-a luat lumea in cap pentru ca l-ai ajutat cu tot ce-ai putut, si pentru ca tu mereu ai fost prima in a-l baga in seama, si celelalte. De ce nu ar vrea sa iasa cu tine, macar pentru 5 minute? Nu te intelege ca esti si tu ocupata, ai treburile tale. Tu de ce l-ai intelege pe el? Nu trebuie sa te enervezi pe el. Lasa-l in pace si ignora-l cateva zile, sa vedem ce-o sa iasa.
Bafta si zi-mi si mie pe privat ce-ai facut.
Nu mai merita niciun gest frumos din partea ta, nu mai sunt baieti sinceri pe lumea asta? si inca cati. S-a comportat tare urat, tu tii la el dar el nu, doar iti scoate ochi ca esti ocupata, ar trebui sa te inteleaga.
Tu ai dreptate,de ce? El se joaca cu tine
In calitate de baiat, iti dau tie dreptate.
Stiind ca tu il cauti pe el, de aceea iti scoate ochii, te manipuleaza, si grav.
Respect surioara(sunt baiat sa stii de acum) mai bine il lasi in pace nu vezi ca nu ii pasa? el vrea sa fie cautat sa fie primul lucru pentru tine nu se gandeste ca poate ai treaba ceva si nu poti sa il suni sau asa si el kitra dracu ii e greu sa plateasca.
Hm Am fost fix in aceeasi situatie...Din cate am vazut tu mereu faci primul pas, si el s-a invatat cu naravul asta! Si nu e bine. crede-ma Niciodata tu ca fata sa faci primul pas intr.o relatie! Lasa-l sa te caute el pe tine nu tu pe el. Si la cum se comporta.( de parca ar fi mare vedeta) nu cred ca se merita sa ramai cu el. Ca altfel "ti-ar manca ficatii". Stii macar daca ar recunoaste ca a gresit.Si daca nu face nici asta.Apf apoi frate cam multe vrei intinse pe masa de-agata. Da-i pace sunt unii de 10 ori mai buni decat el Sper ca te-am ajutat cu cv.
Da.dar ce pot face? mi-e rupta inima in mii de bucati. ma doar sa il vad ca nu ii pasa...
Spune-ne si noua ce ai rezolvat pana la urma.
Fii tare fato! Nul lasa sa vada ca esti suparici. Nu se merita, da-l naibii, ca vezi d-ne cinei el sa-ti zica tie ca nu faci bine, cand el e ala care niciodata nu-i place nimic. Parerea mea!