| dolc3sifina a întrebat:

Lunna tercuta cand trebuia sa imi vina mentruastia mi-au venit niste pete maro cu usoare scurgerari de sandge De obicei mie imi venea ff abundent si ma tinea vreo 9 zile Dupa asa zisa" menstruatie au inceput sa imi apara zilnic pete branzoase galbene. Acum luna asta in loc sa imi vina menstruatia miau revenit acele pete maro Nu stiu ce sa fac sunt speriata Cand intretineam relatii sexuale cu fostul meu ma durea f rau inountru ovarele. ce as putea avea?

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E posibil sa ai chisturi ovariene sau o infectie foarte grava care sa-ti fi afectat deja si ovarele. Trebuie sa te vada un ginecolog cat mai urgent. Din pacate, maine e sambata si va trebui sa amani pana luni, ceea ce este o amanare mare si potential periculoasa. Dar luni dimineata neaparat mergi la un cabinet de ginecologie care sa fie dotat si cu un ecograf si cu posibilitatea de a-ti recolta secretie pentru analize de laborator.

| BDorin a răspuns:

De fapt acele pete maro anunta (in proportie de 90 %) ca endometru sangereaza si deci menstruatia vine. Aaa si inca ceva, sunt pete maro pentru ca sangele curge mai incet la inceput si are timp sa se oxigeneaza devenind maro ca la sf ciculului. laughing

Foloseste anticonceptionale pentru reglarea ciclului menstrual.