| channah_5883 a întrebat:

M-a cautat dupa 2 saptamani, m-a sunat toata ziua in conditiile in care el a fost cel care a vrut sa ne despartim. Acum nu a venit inca cu ideea impacarii doar am vb dar nu vreau sa il intreb eu si nici sa ii fac reprosuri sau sa ne certam. Am fost destul de draguta si am vb f ok, credeti ca i se pare prea usor? Cand ne-am despartit mi-a zis ca nu mai vrea, de multe ori imi spunea ca nu stie nici el ce vrea si am inceput sa ne certam pentru ca eu nu ii mai puteam tolera comportamentul asta la nesfarsit. Azi parea destul de interesat si vorbea destul de frumos dar nu a adus in discutie nimic de impacare sau ce a fost cu el...

2 răspunsuri:
| Kylexy a răspuns:

Si-a dat seama ca nu e este bine fara tine ca doar pe tine te iubeste, poate acea perioada a trecut prin ceva greu, si uite ca la depasit, spune-i tu de impacare important e sa va iubiti ca restul le faceti impreuna

| optimistul a răspuns:

Eu sunt de parere sa nu-i accepti nimic, pentru ca lupu isi schinba blaa dar naravu ba si mai tarziu o sati para rau mai degraba mai cauti si la sfarsit tragi linie si calculezi unde e bine si unde nu e. succes