Stii cum se spune: cea mai buna cale sa treci peste cineva este sa te bagi sub altcineva . Incearca sa iti gasesti pe altcineva. Chiar daca nu o sa fie pe bune. Nu uiti atat de usor pe cineva.
O alta alternativa ar fi sa iti gasesti un hobby. Orice nu are legatura cu ea. Incepe un nou sport sau ceva de genul asta.
Sper ca te-am ajutat
Si care ar fi lucrul ala asa important de nu poti oferi o a doua sansa?
in rest de acord cu loredana
Devastarea și fericirea de obicei nu merg împreună, reflectă bine asupra situației, fă-ți ordine prin ganduri, gandește-te bine care sentiment dintre cele două este mai puternic și alege-l, dar ia în considerare întrebarea lui @clauss: "Și care îi lucru ăla așa de important de nu poți oferi o a doua șansă?" Poate lucrul ăla pe care l-a făcut nu a fost în totalitate voința ei. Oricum, ca să treci peste asta mai întai trebuie să o ierți, sau nah, acum depinde și cum vrei să o păstrezi în amintirea ta! Tu știi mai bine ce v-a legat și ce merită! Baftă
Mersi de sfat. Ai fost o dulce, mereu.
Cu multă plăcere!
Te cred.
Ce este?
De ce "hug"?
Din greșeală!
Ah, ok. Atunci am intrebat degeaba, se pare.
Ai mai intrat la mine pe blog?
Zilnic intru.
N-am sa mai intru pe viitor. Acum e totul cald si de aceea inca se intampla. Iti dai seama ca n-o sa te mai scanez si nu o sa mai intru pe el dupa cateva luni de zile cand totul se va raci de-abinelea.
Cum zici/ vrei tu!
Măcar spune-mi...îți place poezia?
Da, e foarte frumoasa si concisa. M-a starnit in acele momente cand am citit-o si m-ai facut sa-mi para rau a mia oara ca pierd o fiinta ca tine de deosebita.; ))
Dacă tu zici că așa e bine...așa să fie Nu te pot obliga cu nimic
Asa e bine, cu siguranta. Nu rezolvam nimic cu cat vorbeam zilnic mai multe. Nici tu nu puteai si nu poti opri sentimentele ce le aveam sau le-as fi avut in continuare pentru tine. Ele cresteau si decat sa sufar numai eu pe viitor, mai bine asa...