| Anutsaa122 a întrebat:

M-a folosit. A fost cu mine aproape un an, in care am trecut prin foarte multe impreuna, chiar parea ca ma iubeste si ca tine la mine... aveam incredere ca asa e dar el fiind mai mare voia altceva. M-a bagat in patul lui si de atunci nu mai suntem impreuna. Dupa ce am facut-o mi-a spus ca el si-a batut joc de mine si am terminat-o de tot...
Zi de zi ma gandesc la el, a fost primul cu care am facut-o. Ce sa fac sa-l uit? Il vad aproape zi de zi... si ma ignora... tot el e suparat!

Răspuns Câştigător
| Mariaaaaaaa1234 a răspuns:

Bună draga mea! Îmi pare rău pentru tine. Dar stai liniștită. Ceva de genul am pățit și eu. Doar ca la mine am stat un an împreună, și abia atunci și-a dat seama ca nu ma place. Cand aproape sa facem un an. Asa sunt unii băieți /bărbați. Imaturi. Nu își arata adevărata fata de la început. Cum apare una, cum gata, te trimite la plimbare. Eu nu o sa le înțeleg niciodată pe fetele/femeile care se baga într-o relație. Fii calma. Arătai ce a pierdut. Nu îți fa griji, cu timpul o sa ii para rău. Știu ca doare, rana din suflet se vindeca cel mai greu mai ales când tu ai reacționat cu inima în loc sa reacționezi fi creierul. La fel am făcut și eu. Doare foarte tare. Dar suntem puternice. Trebuie sa fim. Te îmbrățișez cu drag

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

A avut multa rabdare pana te-a avut la pat.

| Andreeush a răspuns:

Renunță la el definitiv, nu îl mai băga în seamă.
Știu că ți-e greu dar viața merge înainte.
Doar nu o să stai să te rogi de el să se întoarcă la tine nu?
Nu are rost, chiar dacă a fost primul din viața ta asta nu e capătul lumii.
Ieși cu prietenele tale la un film, ieși în oraș, cunoaște persoane noi.
Nu sta închisă în casă.

| SG1995 a răspuns:

Gândește-te astfel ce ratat trebuie să fie tipul dacă a sta un an cu tine doar să te fwtá.

| ancaval a răspuns:

Păi înainte să te încurci cu el, nu ai văzut ce fel de om îi? Nu cred că NU ai văzut.

Ce ai crezut? Că poți face familie cu derbedeu ăla? NICIODATĂ!

Noi cu ce te putem ajuta? Cu nimic. Tu trebuie să treci prin asta, și singură.

Dacă țineai atât de mult la virginitatea ta, nu acceptai să te duci la el în pat. Tu ales să o faci. Ai luat țeapă. Mergi mai departe. Uită-l, că nu merită nici să te uiți la el. Porcu naibii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La un moment dat, in viata ta, a existat un baiat, mai timid, mai fraierica poate, genul acela mai retras pe care l-ai refuzat. Poate nici macar nu ai vrut sa te uiti la el. L-ai ales pe smecherila asta de zici ca te-a folosit si acum te plangi. Asa faceti toate. Preferati badboys si oracaiti ca v-au folosit.
Sti vorba aia, cum iti asterni asa dormi. Asuma-ti si nu te mai plange.

| Paul754880338 a răspuns:

Se pare ca in cele mai multe cazuri curiozitatea si egoismul, din punct de vedere sexual, transforma unii baietei in hiene, gata sa isi incolteasca si isi haituiasca prada pana ce acesta cedeaza. Acum insa dupa ce ai avut aceasta experienta, cred ca iti va fi mai usor in viitor sa faci diferenta intre egoism si altruism, intre salbatic si domestic, intre animal si uman. Deci, chiar daca nu suna deloc incurajator, ai caistigat multa intelepciune in schimbul suferintei la care ai fost supusa, prin cele intamplate. Mergi mai departe cu capul sus, incearca sa zambesti cat mai des, si totul va fi bine. Iti doresc mult noroc!

| dragodana a răspuns:

Salut!
Imi pare rau ca i-ai cazut in plasa.Ai fost o gasculita.Transforma-te in leoaica.Adica:atunci cand il vezi intoarce-te cu spatele, nu te mai holba la el, nu mai rosi, nu-i da semnale cum ca il vrei(chestii d-astea).
Primul barbat, prima dragoste si marea iubire nu se uita niciodata.Depinde de barbati cum ni-i amintim.
Crede-ma:exista alt barbat/baiat pentru tine.
Tine-ti mintea ocupata cu altceva:filme, scola/serviciu sau alte hobby-uri.

Răspuns utilizator avertizat
| Katie1356 a răspuns:

Largeste-ti cercul de prieteni, iesi in oras, la film, la suc, cauta o activitate care sa te tina ocupata, sport, citeste, dezvolta-te in sensul bun, nu lasa o deceptie sa iti afecteze evolutia!
Relatiile sunt trecatoare, 90% sunt lectii din care sa invatam in cine si cum sa avem incredere. Considera-l o lectie invatata, ca nu toti sunt ceea ce par si ai grija pe viitor de cine te atasezi! happy

| Anutsaa122 explică:

That maked me fell better happy thx

| schmegner a răspuns:

Incearca sa treci peste asta si sa te gandesti ca roata se va intoarce. Cu cat gandesti mai pozitiv cu atata lucrurile vor decurge mai spre bine. Am trecut si eu prin chestia asta chiar recent si am inceput sa ma maturizez si sa am grija langa ce oameni mai stau.